Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Rozemeijer Dr. Skirt #7

€ 6,99

Rozemeijer Dr. Skirt #7

€ 6,99

Voor wie het net allemaal even een slagje groter mag zijn is Dr. Skirt #7 de uitkomst! Met zijn #7 blad zorgt hij voor fantastische trillingen en verzet een hoop water, deze spinner blijft niet onopgemerkt bij de roofvissen. Door zijn 27g perfect te vissen aan een spinhengel in de poldersloot of de lokale visvijver maar ook op het grote water staat Dr. Skirt zijn mannetje!

 

 

Rozemeijer Dr. Blade Tandem #3 & #5

€ 5,49

Rozemeijer Dr. Blade Tandem #3 & #5

€ 5,49

Spinners, je hebt ze met enkel blad maar soms zijn 2 bladen gewoon net even beter! In een troebele poldersloot of op een grote plas zorgt deze tandem voor veel vibratie zodat de snoek wordt getriggerd om te komen kijken. De Dr. Blade Tandem #3 & #5 heeft zich al ruimschoots bewezen, dit wordt een absolute topper! Te verkrijgen in 3 schitterende kleuren: Speckled Fire Tiger (SFT) / Speckled Red Head (SRH) / Speckled Hot Pike (SHP).

 

 

Rozemeijer Dr. Blade

€ 2,99

Rozemeijer Dr. Blade

€ 2,99

Spinners, wie is er niet mee begonnen in de polder of in zijn lokale visvijver? Spinners zijn nog steeds helemaal hot en vangen absurd veel roofvis, van baars tot snoekbaars en van snoek tot roofblei. Wij van Rozemeijer weten dat als geen ander en hebben nu deze serie spinners ontwikkeld; Dr Blade! Te verkrijgen in verschillende maten blad (#3 – #4 – #5) en in 3 schitterende kleuren: Speckled Fire Tiger (SFT) / Speckled Red Head (SRH) / Speckled Hot Pike (SHP).

Rozemeijer Dr. Flash #7

€ 19,99

Rozemeijer Dr. Flash #7

€ 19,99

Spinners zijn en blijven favoriet bij de (grotere) roofvissen. In de polder en stadswateren worden deze regelmatig ingezet maar op het grotere water blijven ze een beetje achter. Zonde, want juist daar kan een goede grotere spinner het verschil maken, en dat is precies wat Dr. Flash doet! Deze dubbele spinner zorgt voor veel vibratie, enorm veel flash en waterverplaatsing. Snoeken weten niet wat ze meemaken en zullen zich vol overgave storten op deze fantastische spinner!

Verkrijgbaar in 3 kleuren

Dr Flash Fire Tiger 56 gr 

Dr Flash Red Head 56 gr 

Dr Flash Hot Pike 56 gr