Preston Elasticated Flat Method Feeder

Vrijwel hetzelfde als ieder andere method feeder alleen heeft deze een ingebouwde elastiek die zorgt voor minder weerstand als de vis het aas pakt. De platte bodem zorgt ervoor dat ze altijd goed landen zodat het voer met daarop uw haakaas perfect gepresenteerd.

Verkrijgbaar in 3 maten en in 15 gram t/m 80 gram

Prijs per stuk €3.25

Preston Inline Flat Method Feeder

De In-line Flat Method Feeders van Preston Innovations zijn speciaal voor het vissen met de method feeder ontworpen en kunnen het beste in combinatie met de Quick Release Method Mould worden gebruikt.

Verkrijgbaar in 3 maten en in 15 gram t/m 80 gram

Prijs per stuk €3.25

Preston Clik Cap Feeder

Bij voerkorven die grotendeels gesloten zijn om de afgifte van het voer te vertragen zoals bij snel stromend water, is het vaak lastig om de korven te vullen. Met deze speciale voerkorven van Preston kun je de bovenkant er af halen om de korf zo goed te kunnen vullen. Dit zorgt er tevens voor dat de korf erg ver geworpen kan worden omdat de vorm aerodynamisch is.

Verkrijgbaar in 3 maten en in 15 gram t/m 60 gram

Prijzen variëren van €1,99 t/m €2,60

Preston Bait Up Feeder

De ‘Bait Up’ Feeders zijn perfect voor het transporteren van grote hoeveelheden lokvoer bij het begin van je vissessie of als extra aanvulling tijdens het vissen zelf.

Verkrijgbaar in 3 maten en in 20 gram t/m 40 gram.

€2,50 per stuk.  

Preston Plug it Feeder

Kunststof Preston voerkorf welke is voorzien met een gesloten midden gedeelte waardoor los aas als maden, wormen en casters goed in de korf blijven tijdens het afzinken en pas los komen op de bodem.

Verkrijgbaar in 3 maten en in 20 gram t/m 60 gram.

Prijzen variëren van € 2,50 t/m € 2,75.

Preston Claw Feeder

Deze unieke feeder is speciaal ontworpen voor snelstromend water. De ankers zorgen voor meer grip aan de bodem. Het unieke van deze feeder is dat je hem zowel blokkend als driftend kan vissen, door de twee bevestigingen aan iedere kant van de korf. Om de feeder blokkend te kunnen vissen, monteer je hem aan het oogje aan de kant van de ankers , hierdoor staan de ankers naar voren en blokkeert de feeder en ligt deze vast aan de bodem. Hierdoor presenteer je een stille aanbieding van het aas. Om de feeder driftend of langzaam te kunnen laten lopen over de bodem, monteer je hem aan de lus . Hierdoor staan de ankers aan de achterkant, en kun je de feeder langzaam laten driften over de bodem. Hierdoor presenteer je een bewegende aanbieding van het aas. Voor deze feeder is er een camouflage coating gebruikt. Daardoor zal de feeder totaal niet op vallen op de bodem van de rivier. Met deze multi functionele "Claw" Feeder heb je meerdere mogelijkheden van je aas aanbieding.

Verkrijgbaar van 60 gram t/m 120 gram.

Prijzen variëren van € 2,99 t/m € 3,60

Preston Wire Cage Feeder

De Preston Wire Cage feeders hebben een extra brede loodgewicht welke zorgt voor een goede stabiliteit eenmaal op de bodem. De gaaskorven zijn vervaardigd van hoogwaardig niet glimmend (mat) materiaal. 

Verkrijgbaar in 5 maten en in de gewichten 15 gram t/m 60 gram.

Prijzen variëren van € 2,50 t/m € 2,75.

Preston Wire Bait Up Feeder

Gefabriceerd van ultrasterk, roestvrij staal gaas, waardoor deze voerkorven bestand zijn tegen veelvuldig werpen terwijl ze gevuld zijn met een flinke hoeveelheid aas en voer. De voerkorven zijn ook voorzien van een met gaas afgesloten bovenkant, waardoor ze perfect te gebruiken zijn voor het voeren van flinke volumes aan partikels en lokvoer.

 

Verkrijgbaar in 28 gram.

Prijs € 3,25 per stuk.

Preston Distance Cage Feeder

De Preston Innovations Distance Cage Feeders zijn speciaal ontwikkeld voor het vissen op grote afstand, dankzij het loodgewicht aan de onderkant kan er ook bij een harde wind nauwkeurig worden geworpen.

Verkrijgbaar in 4 maten en in gewichten van 25 gram t/m 70 gram.

Prijs €2,50 per stuk.

Preston Absolute Window Feeder ( solid)

De Preston Innovations Absolute Window Feeders zijn perfect voor het vissen op grote afstand, dankzij het design laten deze korven zich zeer ver en accuraat weg werpen. De Window Feeders zijn dankzij het ''window'' van duimformaat makkelijk te vullen.

Verkrijgbaar in 4 maten en in gewichten van 30 gram t/m 75 gram.

Prijzen variëren van € 2,50 t/m € 3,25.

Preston Absolute Window Feeder (caged)

De Preston Innovations Absolute Window Feeders zijn perfect voor het vissen op grote afstand, dankzij het design laten deze korven zich zeer ver en accuraat weg werpen. De Window Feeders zijn dankzij het ''window'' van duimformaat makkelijk te vullen.

Verkrijgbaar in 4 maten en in gewichten van 30 gram t/m 75 gram.

Prijzen variëren van € 2,50 t/m € 3,25.

Preston Bulllet Feeders

Prachtige sterke Bullet korf. Voorzien van een groene doffe coating waardoor de vissen minder afschrikken.

Verkrijgbaar in 3 maten en in gewichten van 20 gram t/m 70 gram.

Prijzen variëren tussen de €2.50 en € 2.75.

Cresta INLINE EASY FILL FEEDER

 

Snelheid kan soms een grote rol spelen in het uiteindelijke resultaat van een wedstrijd. De Easy Fill Feeder kan zonder gebruik van een mould eenvoudig en snel met een enkele duimdruk gevuld worden met voer, pellets en haakaas. De Easy Change Tube maakt snel en eenvoudig wisselen mogelijk.

€ 2.75 per stuk

Cresta INLINE METHOD FEEDER

 

De Inline Method Feeders bezitten de perfecte pasvorm voor gebruik in combinatie met de 2-piece Compress Method Mould. Wordt geleverd inclusief Easy Change Tube en Inside Tube Connector.

 

€ 2.75 per stuk

Cresta INLINE PELLET FEEDER

 

De Inline Pellet Feeders zijn vooral ideaal op wat dieper water, of als de voerplaats zeer compact gehouden moet worden. In het ontwerp zijn speciale openingen aangebracht, waardoor water makkelijker binnendringt en de pellets naar buiten komen. Natuurlijk zijn de Inline Pellet feeders uitgerust met een Easy Change Tube.

2.75 per stuk