Shakespeare Agility Match Net uitverkocht

Extra sterk Latex coated wedstrijd pannet. Met de grove maas maakt het een ideaal voor het gebruik op de karperputten en op stromend water. De duurzame latex coating zorgt er tevens voor dat er gemakkelijker met haken met een weerhaak gevist kan worden omdat deze minder snel vast erin komen te zitten dan in de standaard netten. Verkrijgbaar in twee handige maten.

Agililty Match Net Medium €14,95

Agility Match Net Large €16,95v

Shakespeare Sigma Match Net

Heel stevig instap model wedstrijd pannet van Shakespeare. Met het Sigma Match net heeft u een prachtig allround net in handen. De zachte grove maas maakt het een perfect net voor grote witvissen en karpers op de commerial putten. Ook kan door de grove maas het net goed op stromend water worden in gezet. Netjes afgewerkt met aluminium ring waarin het net mooi is afgewerkt. Verkrijgbaar in twee handige maten.

Sigma Match Net Medium €11,99

Sigma Match Net Large €12,99

Preston Latex Carp Landing Net 18"

Dit sterke karper wedstrijd net is vervaardigd van een grof gaas gemaakt van een duurzaam latex. Door de grove maas is het snel en gemakkelijk door het water te bewegen zodat er op elke beweging van de karper gereageerd kan worden. Ook zorgt de grove maas ervoor dat er minder waterweerstand is waardoor het lichter wordt het net te tillen en binnen te halen als er al een zware karper in ligt.

Per stuk €19,99

Preston Latex Match Landing net 18"

Geconstrueerd met een fijn mesh gaas als basis en een ruimer gaas aan de zijkant, wat het Latex Match Landing Net perfect maakt voor het landen van alle F1 karpers en witvis soorten wanneer er gevist wordt met normale haken of hairmontages. Het net heeft een laag eigen gewicht en is dan ook ideaal te gebruiken in combinatie met een lange landingsnetsteel. De mazen hebben en een zeer duurzame latex coating waardoor het helemaal geschikt is voor het gebruiken met haken met een weerhaak, omdat deze minder snel vast komen te zitten dan in een standaard gaas net.

Per stuk €20,99

Lion Micro Mesh net 45x35

Iedere method visser heeft het wel eens meegemaakt, je bent lekker aan het vangen en dan komt bij het scheppen je boilie vast te zitten in de mazen van het net en je hair breekt af, waardoor je weer een nieuwe onderlijn moet monteren. Met dit fijn maas net van Lion kan dat niet meer gebeuren. Ook zorgt de fijne maas, samen met de rubbere coating ervoor dat de vis niet zo snel meer kan beschadigen.

Per stuk €15,99

Lion Freeflow net 50x40

De Lion Freeflow is het ideale net voor de visser op stromend water. De grove rubbercoated maas maakt het voor het stromende water makkelijker er door heen te stromen. Verder zorgt de coating ervoor dat vis minder beschadigd, haken minder snel vast komen te zitten en dat het net makkelijker schoon te maken is en daardoor minder stinkt. Lekker diep zodat de grote rivier brasems en windes geen kant meer op kunnen als ze eenmaal in dit net liggen.

Prijs per stuk € 17,99

Lion Allrounder net 50x40

Met de Allrounder heeft Lion een keurig afgewerkt budget pannet. Ruim genoeg voor een flinke brasem met zijn afmeting 50x40x35 cm. Mooie uitvoering met in duel mesh en dat voor een geweldige prijs van slechts €7,99 per stuk. Het ideale net voor de beginner of recreant!

Greys Rubber-skin Dual Mesh Spoon.

 

Zeer fraai rubber coated pannet. Met een grove maas aan de ijkanten voor een betere ver plaatsing in het water of bij gebruik met stroming. Fijne maas onderin het net zodat de vis minder beschadigingen kan oplopen. In een mooie grijs/ groene kleurstelling.

 

18" € 18.95

20" € 19.95

22" € 21.95