Mitchell Impact Handle Put-Over

Hoge kwaliteit carbon schepnetsteel, stevig messing schroefdraad en sterke verbindingen. De Mitchell Impact schepnetsteen is ideaal voor de match en feeder visserij. Met voldoende kracht om kleine karpers te kunnen scheppen en genoeg lengte voor de kanaalvisserij is dit een echte allrounder!

3.50 meter €46,95

4.50 meter €54,95v

Mitchell Impact R 300 Carpodrome Handle Put-Over

Hoogwaardige schepnetsteel voor de karper en de matchvisserij. Gemaakt van ultra-sterk MX Carbon en voorzien van messing schroefdraad. De oversteek delen zijn slank, lichtgewicht en voorzien van versterkte bussen.

3.00 meter €46,95

4.00 meter €54,95v

Cresta PX Power Handle

Deze uiterst robuuste oversteek schepnetsteel is vervaardigd met een zeer dikwandig materiaal en is voorzien van een grote messing kop ter bevestiging van het net. De strakheid van de steel zorgt ervoor dat de vis comfortabel en accuraat geland kan worden. De messing kop is ook nog eens gepopt zodat er meer zekerheid is tijdens het landen van een grote vis.

3.00 meter €32,95

4.00 meter €42,95v

Cresta TX Power Handle

Deze uiterst robuuste telescopische schepnetsteel is vervaardigd met zeer dikwandig materiaal en is voorzien van een grote messing kop ter bevestiging van het net. Dankzij de telescoop verbindingen is deze steel in notime klaar om ingezet te worden. De messing kop is ook nog eens gepopt om nog meer zekerheid te bieden bij het landen van een grote vis.

3.00 meter €32,95

4.00 meter €42,95v

C-Drome power Handle 3.0M

Een supersterke landingsnetsteel waarop je kunt vertrouwen bij het landen van de
grootste karpers van commercials en karpervijvers. Het driedelige ontwerp omvat
ook een kort deel waarmee je een vis gemakkelijker kunt transporteren naar het
leefnet. De schroefdraad is secuur vastgezet voor een maximale sterkte.

€49,95 per stukv

Lion Acislite Telehandle

De Acis Tele Handle van Lion Sports is een stevige schepnetsteel die past op alle gangbare schepnetten. De steel is voorzien van een solide schroefdraad, verstevigde bussen, gepopt schroefdraad en is volledig telescopisch.

2.20 meter €11,99

3.00 meter €13,99v

Lion Creeper Carp  Power Handle 3m

Deze Carp Creeper Power Handle van Lion Sports is een robuuste en telescopische schepnetsteel. Deze steel is gemaakt van CF carbon, waardoor hij niet alleen ongelofelijk sterk is, maar ook bijzonder licht. Deze schepnetsteel is speciaal ontwikkeld voor de zware karpervisserij en kan dan ook tegen de harde klappen van een grote vis.

Per stuk €22,99v

CTEC Prion Tele-nethandle

Met de Prion heeft CTEC een mooie sterke schepnetsteel, ideaal voor de beginner of voor de visser waarbij de steel veel stoten en klappen krijgt te verduren. Het composite materiaal is zeer taai, waardoor het zelfs de grootste witvis de baas kan, ook kan het goed tegen stootjes die je bijvoorbeeld op de rivier met stenen en steen stort zeker krijgt. Afgewerkt met verstevigde bussen en een gepopte schroefdraad cone is het een fraai afgewerkt geheel. In 3 maten leverbaar dus altijd aan uw visserij aan te passen.

T200 €9,99

T300 €13,99

T400 € 21,99v

Spro Clubwinner 4000

 Sterk en strak genoeg om snel te manoeuvreren en tóch in het populaire prijssegment. Perfect voor de allround vijvervisserij op brasem en karper.

4.00 meter €39,95

Sensas Crocodile 150

De Crocodile van Sensas is een strakke carbon oversteek schepnetsteel. Door de opbouw van de steel blijft deze super strak tijdens het scheppen van de vis. Afgewerkt met een stevige messing bus voor het bevestigen van het pannet

3.00 meter €39,95

5.40 meter €64,95

Lion Futura X-power Handle 360

Extra sterke schepnetsteel op een maximale lengte van 3.60meter. Het mooie van deze steel is dat er 2 schroefdraad bussen opzitten (voorste deel en tweede deel) en daardoor op meerdere lengte te gebruiken is zonder dat de steel slapper wordt.

Prijs per stuk €64,99