Maver Reality 4 Tube Holdall.

 

Een volledige lengte vier koker foudraal gemaakt van een combinatie van 420D zwarte stof en 600D groene stof. Dit foudraal heeft over de volledige lengte een dubbelle rits en een verstelbare en gevoerde schouderriem. Ook voorzien van een extra zijvak met zware rits en snelsluiting voor gemakkelijke toegang. Het foudraal voor commerciele putvisserij! Maten 195x20x15 cm.

 

Per stuk € 49.99

Maver Reality Pole Holdall.

 

Een simpel maar zeer effectief koker foudraal. Gemaakt van 420D zwarte stof en 600D groene stof. Dit mooie foudraal heeft over de gehele lengte een dubbelle rits en een verstelbare schouderriem. maten 195x15x12 cm.

 

Per stuk € 37.99

Cresta Blackthorne Pole Holdalls

 

Vaste-hengelfoedralen met stevige voering voor optimale bescherming van hengels en topsets. De binnenzijde van het foedraal is aan weerszijden voorzien van een groot opbergvak en twee elastieken over de gehele breedte, waardoor voor ieder formaat koker de beschikbare ruimte optimaal benut kan worden. Het brede en lange opbergvak aan de voorkant kan gebruikt worden voor een paraplu, diverse steunen of enkele hengel extensions. Uitgevoerd met luxe gevoerde draagriem en neopreen handvat.

 

6 tube holdall € 79.95 per stuk

12 tube holdall € 107.95 per stuk

Cresta Blackthorne Feeder Holdall

 

Luxe en extra stevig gevoerde foedralen voor het opbergen van opgetuigde werphengels. De ruime hengelcompartimenten zijn speciaal ontworpen met als uitgangspunt het weglaten van losse touwtjes of bandjes aan de binnenzijde. Deze zijn vervangen door fraaie Cresta neopreen hengelbandjes. Hierdoor is het mogelijk om zelfs meerdere opgetuigde hengels in 1 vak op te bergen. De twee externe buitenvakken bieden voldoende opbergruimte voor steunen, banksticks en allerhande lange accessoires. Voorzien van luxe gevoerde schouderriem en comfortabel handvat. Inclusief fraaie Cresta neopreen hengelbandjes.

 

3 hengel foudraal € 119.95