Top 80 Wedstrijdvoer

 

Vertrouwd en bewezen wedstrijdvoer, het geheime wapen van veel wedstrijdvissers voor al veel jaren. Naar het originele recept van Joop Verdonk.

Verkrijgbaar in vaste stok, geel feeder en oranje feeder, in verpakkingen van 2kg, 5kg en 10kg.

Voor grotere hoeveelheden, neem even contact met ons op!!

SAGA METHOD PELLETS MICRO 700gr

 

De SAGA methodpellets bezitten een sterke en oplosbare kleefkracht, waardoor stevig aangedrukte pellets op de bodem goed loskomen van een methodfeeder. Zet deze micro pellets 2 min. onder water, om ze vervolgens af te gieten. Na 30 min is het water volledig tot de kern door gedrongen en ontstaan er mooi zachte en kleverige pellets. Ideaal voor gebruik in combinatie met een method mould en feeder. Verkrijgbaar in de smaken Green Monster, Red Krill and Yellow Fish.

SAGA METHOD GROUNDBAIT 900gr

De SAGA Method Groundbaits zijn samengesteld op basis van gemalen expander pellets. Dit zorgt ervoor dat de mix goed oplost en volledig loskomt van de method. De overige grondstoffen en flavours zorgen voor de juiste structuur, kleefkracht en aantrekkingskracht op karper en witvis.
SAGA METHOD GROUNDBAIT is eenvoudig te bereiden. Voeg 600-700 ml water toe aan de inhoud van 1 verpakking en mix dit stevig door elkaar. Druk na een half uur de mix door een zeef en de SAGA METHOD GROUNDBAIT is klaar voor gebruik.
De mixen zijn geschikt voor de visserij op karper en witvis op zowel commercials als het open water.
Verkrijgbaar in: GREEN MONSTER, RED KRILL en VANILLA FISH.