Preston Inception 3D 150

Nadat Preston had gehoord wat consumenten aan extra's wilden bij de populaire Inception SL30 zitkist, is de Inception 3D 150 ontwikkeld. Deze zitkist bevat een 150mm basisunit, die perfect is voor het opslaan van grotere onderdelen zoals werpmolens. Ze is ook voorzien van een uniek eendelig bok waarin twee diepe frontladen te vinden zijn, een diepe zijlade en een ondiepe lade-unit. Elke lade is al voorzien van een indeling, zodat je al je klein materiaal goed georganiseerd op kunt bergen.

 

Zoals bij de rest van deze range zitkisten, is ook de Inception 3D 150 voorzien van de unieke MAG-LOK clips, deze zorgen ervoor dat de units secuur bij elkaar gehouden worden tijdens het transport, maar ook direct geopend kunnen worden. De voetplaat wordt nu op zijn plaats gehouden door borgpennen, aan elke kant twee, waardoor het geheel snel in positie gebracht kan worden en de voetenplaat telkens perfect op zijn plek blijft zitten.

Cresta Blackthorne Feeder Chair

Cresta komt met een imposante verschijning , De Blackthorne Chair .Met dit product voldoet Cresta aan de vraag van de visser om een stoel die stabiel staat en vooral wat hoger is. Dankzij de slimme vormgeving van het frame wordt hieraan voldaan. Het frame bezit een dubbel uitklap mechanisme, waardoor het zitvlak direct op 45cm hoogte komt. Bovendien schept dit ook extra ruimte voor accessoires aan de voorpoten, denk hier aan Aas tafels en feeder armen. De achterzijde is voorzien van afneembare armen, waarop ook nog eens accessoires zoals een hengelsteun, paraplusteun of aas plateau geplaatst kan worden.
Zowel de uitneembare voor als de vaste achterpoten zijn individueel te verstellen, waardoor met behulp van het waterpasje de stoel altijd op de juiste manier te plaatsen is.
Het zitvlak en de rugleuning zijn voorzien van een zachte voering. De extra strap vooraan onder het zitvlak biedt extra ondersteuning, zodat ook een lange zit erg comfortabel blijft.
De stoel is voorzien van een bundel-strap en luxe draagriem, voor compacte opslag en comfortabel transport.

Preston Inception Feeder Chair

De Preston Inception Feeder Chair is gemaakt met 30mm poten waardoor dit een van de beste feeder stoel op de markt. Aan de poten zijn alle preston attributen te bevestigen. Alle Preston Offbox accessoires zijn te plaatsen omdat deze allemaal over vervangbare bussen beschikken. Welk attribuut u dus al heeft van Preston maakt niet uit. Simpel de bus vervangen of weg laten en het past op de Preston Inception Feeder Chair. De rugleuning van de Preston Feeder stoel is verstelbaar in verschillende standen waardoor men de stoel kan instellen in de meest comfortabele persoonlijke zitstand. Met name mensen die vaak last hebben van hun rug vinden het zeer plezierig om te vissen vanaf een stoel in plaats van voorover gebukt te zitten op een zitkist. Met slechts 7,2kg en voorzien van een draagriem, is de Preston Feeder Chair eenvoudig naar de waterkant te transporteren. Een fijne dikke voering van de stoel maakt het geheel af.

Preston Inception

 

De Inception Seat Box is de verbeterde versie van het extreem populaire Inception SL30-model. De nieuwe Inception bevat een aantal belangrijke verbeteringen die de seatbox enorm verbeteren. Een van de belangrijkste verbeteringen zijn de gloednieuwe draaiknoppen met verbeterde gripgebieden waardoor de visser de draaiknop beter kan vastgrijpen, zelfs in de koudste omstandigheden. Er zijn ook twee gloednieuwe connectors voor de voetplaat, dit versnelt de montage en zorgt er ook voor dat de voetplaat elke keer in de juiste positie staat. Het heeft ook een verbeterde gevoerde zitting die extreem veel comfort biedt en ook ongelooflijk slijtvast is.

 

Deze seatbox bevat ook de revolutionaire Mag-Lok-clips die de gebruiker een betere pasvorm bieden maar ook indien nodig gemakkelijk toegang tot alle compartimenten. De Inception seatlbox wordt ook standaard geleverd met een 90 mm basiseenheid en een diepe zijlade, waardoor het de ideale keuze is voor iemand die op zoek is naar een lichtgewicht en compact ontwerp.

Preston Inception 360

Voortbouwend op het succes van de Inception SL30 Seatbox van Preston Innovations wordt de Inception 360 compleet geleverd met dezelfde 100 mm diepe unit en een diepe zij lade. de Inception heeft een 360 graden draaibare stoel bovenop die de visser comfort biedt en perfect is tijdens het vissen van bijvoorbeeld langere wedstrijden.Elke unit wordt compleet geleverd met de revolutionaire Mag-Lok-clips en zorgen ervoor dat de units stevig bij elkaar worden gehouden, eenvoudig kunnen worden geopend en toegang geven tot het basiscompartiment. Het voetplateau is ijzer sterk en kan veilig worden vergrendeld voor opslag en tijdens gebruik.

 

 

Lion Futura Seatbox

 

  • Luxe zitkoffer
  • Ronde verstelbare modderpoten van 25 mm
  • Draagriem
  • Comfortabel zitkussen
  • Drie opbergladen
  • Verkrijgbaar met en zonder rugleuning

 

Model met rugleuning € 144.95 per stuk.

Zonder rugleuning € 119,95 per stuk