Preston Inception

 

De Inception Seat Box is de verbeterde versie van het extreem populaire Inception SL30-model. De nieuwe Inception bevat een aantal belangrijke verbeteringen die de seatbox enorm verbeteren. Een van de belangrijkste verbeteringen zijn de gloednieuwe draaiknoppen met verbeterde gripgebieden waardoor de visser de draaiknop beter kan vastgrijpen, zelfs in de koudste omstandigheden. Er zijn ook twee gloednieuwe connectors voor de voetplaat, dit versnelt de montage en zorgt er ook voor dat de voetplaat elke keer in de juiste positie staat. Het heeft ook een verbeterde gevoerde zitting die extreem veel comfort biedt en ook ongelooflijk slijtvast is.

 

Deze seatbox bevat ook de revolutionaire Mag-Lok-clips die de gebruiker een betere pasvorm bieden maar ook indien nodig gemakkelijk toegang tot alle compartimenten. De Inception seatlbox wordt ook standaard geleverd met een 90 mm basiseenheid en een diepe zijlade, waardoor het de ideale keuze is voor iemand die op zoek is naar een lichtgewicht en compact ontwerp.

Preston Inception 360

Voortbouwend op het succes van de Inception SL30 Seatbox van Preston Innovations wordt de Inception 360 compleet geleverd met dezelfde 100 mm diepe unit en een diepe zij lade. de Inception heeft een 360 graden draaibare stoel bovenop die de visser comfort biedt en perfect is tijdens het vissen van bijvoorbeeld langere wedstrijden.Elke unit wordt compleet geleverd met de revolutionaire Mag-Lok-clips en zorgen ervoor dat de units stevig bij elkaar worden gehouden, eenvoudig kunnen worden geopend en toegang geven tot het basiscompartiment. Het voetplateau is ijzer sterk en kan veilig worden vergrendeld voor opslag en tijdens gebruik.

 

 

Lion Futura Seatbox

 

  • Luxe zitkoffer
  • Ronde verstelbare modderpoten van 25 mm
  • Draagriem
  • Comfortabel zitkussen
  • Drie opbergladen
  • Verkrijgbaar met en zonder rugleuning

 

Model met rugleuning € 144.95 per stuk.

Zonder rugleuning € 119,95 per stuk