Voor vragen en bestellingen neem gerust contact met ons op, niet alles staat namelijk in de webshop 

via mail info@desnuffelhoek.nl of via whats app op 06-42991008

 

 

PB, Allround Needle & Stripper

Een stevige (boilie)naald en stripper om je gecoate lijn te strippen in één. Deze luxe naald is voorzien van een zeer ergonomisch handvat.

28081   Allround needle & stripper   €  6.49

 

 

PB, Glow In The Dark, Needle 

Deze sterke boilie en aasnaalden zijn voorzien van een zeer stevig “lumininous” handvat. Even een felle lamp op het handvat houden en u zult zien dat deze handvatten enorm oplichten in het donker.

28000   Bait Lip Needle

28001   Extra strong allround needle   €  4.99

28020   High Speed Drill                      €  6.49

 

Z-Fish Boilie Dril Black

 

Zeer sterke en scherpe boor met perfect gevormde handgreep. Het is het ideale hulpmiddel voor pellets, drijvend aas, zeer harde boilies of tijgernoot

 

ZF3277 € 1.99.

Z-Fish Boilie Dril

 

Zeer sterke en scherpe boor met perfect gevormde handgreep. Het is het ideale hulpmiddel voor pellets, drijvend aas, zeer harde boilies of tijgernoot

 

ZF-2496 € 1,99

Z- Fish Boilie Needle Profi

 

Boilie Needle - Ideaal voor miniatuuraas of voor montage. Klassieke dunne visnaald met comfortabele zwart-gele grip.

 

ZF- 3278  € 1,99

Deze aas grinder is ontwikkeld voor het snijden en hard aas bij grote aanlokkelijke kruimels. Het perfecte hulpmiddel voor het mengen van PVA-zakken en -kousen, mixen voor het voeren van rackets of gewoon een handvol boilies. Molenklus snel en efficiënt geklaard. Geschikt voor het pletten van tijgernoten, alle artikelen, forelpellets en boilies. Met hennepzaad om het beste resultaat te bereiken met onze kleine grinder.

De unieke configuratie van de breektanden ontworpen om alles te snijden, van tijgernoten, hennep, pellets en boilies, zelfs droog! Verbind gewoon de twee helften van de crusher en de roterende beweging verplettert je aas. Met minder aas werkt het beste.

MAAT: 35mm DIEP x 75mm BREED

€ 6,99 

Als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw aas op de juiste manier te gluggen, waarbij niet alleen uw glug behouden blijft, maar ook ervoor zorgt dat het aas goed wordt gecoat, hoeft u niet verder te zoeken. De Hook Bait Dip Box van Zfish zorgt ervoor dat je aas goed wordt doordrenkt, terwijl ook overtollige glug wordt opgeborgen voor toekomstig gebruik.
De Zfish Hook Bait Dip Box heeft een ongelooflijk duurzame constructie. Het laatste waar u zich op de oever zorgen over wilt maken, is tenslotte dat uw glugpot splijt of morst in uw bagage. De pot is gemaakt van robuust kunststof en is voorzien van een veilig lekvrij schroefdeksel. De interne bak zit halverwege de pot, zodat grote boilies op de juiste manier kunnen worden bewaard, en is voorzien van sleuven. Deze laag is geschikt voor de opslag van grote boilies en is voorzien van sleuven. Dit zorgt ervoor dat je glug door het aas kan weglopen. De glug wordt vervolgens opgevangen in de bodem van de pot. Als u uw aas wilt opfrissen, kunt u eenvoudig uw Hooks Bait Dip Box schudden om een ​​frisse coating en vloeibare lokstof te geven. Dit zorgt ervoor dat je altijd perfect gecoat haakaas bij de hand hebt elke keer dat je je setup opnieuw moet optuigen.
 

Kleur: transparant bruin
Inhoud: 200ml
Afmetingen: 6cm (H) x 9cm (B)

€ 4,99 

NGT Chod en Zig Bin

 

 

Omdat chod- en zig-rigs steeds populairder worden, hebben we deze plastic rig-box geïntroduceerd, compleet met 10 EVA-winders.

Afmeting:   155 x 105 x 70 mm

 

 

Een groene voerlepel en aluminium handvat. Dit buitengewoon goed gemaakte item is ideaal voor het vissen met aas en het mixen van spodmixen.

Lengte handvat: 37 cm
Afmeting lepel: 14 x 6 cm

€ 9,99