Nieuw ! Frenkies tuigen kijk snel in de webshop

Home » roofvissen » spinnerbaits

Rozemeijer Dr. Bait

Waar zitten de grote snoeken het liefst? Juist, tussen de planten! En juist die planten kunnen ook voor frustratie zorgen, daar dreggen zich continue vast grijpen in de planten. Toch is er een manier om die grote snoeken uit de planten te krijgen, en dat is met Dr. Bait. Door de vorm en de enkele haak van deze spinnerbait vis je deze met het grootste gemak door dikke plantenvelden heen zonder planten te haken. De enkele haak met twister blijft dus vrij voor inhaking bij de snoek of andere rover. Dit is een game changer!

Verkrijgbaar in 3 kleuren; Firetiger, Redhead en Hot Pike. € 19.99 per stuk.

 

 

Predox Monster Spinnerbait XL

De Predox Spinnerbait XL is een nieuwe serie spinnerbaits. Deze spinnerbaits zullen iedere roofvisser aanspreken door de hoge kwalitiet en afwerking. Door de luxe tinsel ontstaat er, in combinatie met het spinnerblad, een enorme pulserende werking onder water. Dit heeft zo'n aantrekkingskracht op grote snoek dat deze agressief en met volle kracht de spinnerbaits zullen aanvallen. Door de enkele haak zijn deze spinnerbaits dan ook ideaal te vissen in sterk begroeid water met fonteinkruid en onderwaterbeplanting.

 

EFFZETT® MICRO SPINNERBAIT

 

De EFFZETT® micro Spinnerbait is een echt klein kunstaas dat een absolute baars en forel magneet is. Het heeft een zeer mooie dropping actie en met een kleine twitch. Met de hengeltop kan je het kunstaasje kleine sprongetjes laten maken onder water, dat zelfs de meest passieve vis activeerd. Het kleine lichaam is uitgerust met realistische 3D ogen en een super scherpe FZ dreggen aan de achterzijde. Het komt in 4 catchy kleuren die alle vis situaties dekt.