Voor vragen en bestellingen neem gerust contact met ons op, niet alles staat namelijk in de webshop 

via mail info@desnuffelhoek.nl of via whats app op 06-42991008

 

 

KORUM, XS Two Rod Arm & Rests

 

De perfecte manier om vanuit je visstoel met twee hengels te vissen. Een ultrastabiele telescopisch uitschuifbare feederarm met een verstelbare kantelhoek, gemaakt van lichtgewicht maar sterk extrusiemateriaal. Wordt compleet geleverd met twee Speedfit-buzzbars waarmee u indien nodig snel kunt wisselen tussen hengelsteunen en alarmen. Ideaal voor korte hengels op commerciële visserij of langere hengels op rivieren en natuurlijke locaties. Dankzij de snelontgrendelingskop kun je de buzzerbars snel en eenvoudig verwijderen wanneer je ze inpakt, waardoor ze licht, draagbaar en compact te vervoeren zijn. Compatibel met 23 mm, 25 mm en 30 mm rond, 23 mm S23 vierkante pootprofielen en 36 mm rond.

 

K0300036   €  69.99

 

 

KORUM, XS Feeder Arm

De perfecte manier om met twee hengels vanuit je visstoel te vissen. Een ultrastabiele telescopische feederarm met een verstelbare kantelhoek, gemaakt van een lichtgewicht maar sterk materiaal. Wordt geleverd met twee Speedfit buzzerbars waarmee je snel kunt wisselen tussen hengelsteunen en beetmelders indien nodig. Ideaal voor korte hengels op commerciële viswateren of langere hengels op rivieren en natuurlijke locaties. De snelontgrendelingskop maakt het mogelijk om de buzzerbars snel en gemakkelijk te verwijderen bij het inpakken, waardoor het lichtgewicht, draagbaar en compact is om te vervoeren. Compatibel met 23 mm, 25 mm en 30 mm ronde profielen, 23 mm S23 vierkante profielen en 36 mm ronde profielen.

 

K0300035   €  36.99

 

 

KORUM, Quiver Rest

De Quiver Rest van Korum is een zeer handige hengelsteun. Deze hengelsteun is perfect voor het vissen op commercials, met de method feeder of andere witvistechnieken. De steun heeft zeven posities waar je de hengel in kan leggen, zo pas je gemakkelijk de spanning van de top aan. Daarnaast is de steun voorzien van een gleuf voor de lijn. De hoge randen zorgen ervoor dat je hengel niet van de steun wordt getrokken. Tevens is het ook mogelijk om met meerdere hengels tegelijk te vissen op deze steun.

 

K0360056   €  3.99

 

KORUM, Angle Tilt Quiver Rest

De Korum Angle Tilt Quiver Rest is een perfecte hengelsteun met stevige gleuven. Met een enkele drukknop kan de hengelsteun zelf perfect in de gewenste positie worden gedraaid. Dit model heeft een diepe lijngroef, zacht aanvoelend materiaal en visvriendelijke ontwerpen die het vissen gemakkelijk maken. Deze Quiver-versie heeft een klassieke vorm met een moderne twist en biedt aanpassing voor de visser die nauwkeurig wil vissen met een quivertip of feederhengel.

 

K0360046   €  7.99

 

 

KORUM, Sidestrike Rest

De Sidestrike Rest van Korum is een simpele maar effectieve hengelhouder die aan een kant hoger is, zodat de hengel bij een aanbeet nooit uit de steun kan worden getrokken.

 

K0360022   €  4.99

 

 

 

 

 

 

KORUM, Compact Rest

De Compact Rest is de perfecte steun voor het feederen, barbeel en dobbervissen. De compacte steun past op vrijwel iedere bankstick en beschikt over een hoge V-vorm zodat de hengel vrijwel nooit uit de steun getrokken wordt.

 

K0360059   €  3.99

 

 

 

 

 

KORUM, Angle Tilt Compact Rest

De Angle Tilt Compact Rest kan met een enkele drukknop in de gewenste positie en hoek geplaatst worden. Alle modellen zijn uitgevoerd met een diepe gleuf voor de lijn en zijn van soft touch materiaal gemaakt. Ze zijn perfect voor een breed scala aan vismethoden, het unieke Angle Tilt ontwerp kan met een knop versteld worden en er is een opening voor een isotoop.

 

K0360047   €  7.99

 

 

 

 

 

KORUM, Security Rest

Perfect voor moderne feeder-, dobber- en matchtechnieken.

 

K0360058   €  3.50

KORUM, V Rest

De V-Rest is de perfect steun voor het feederen en dobbervissen. De steun past op vrijwel iedere bankstick en beschikt over een hoge V-vorm zodat de hengel niet zomaar uit de steun getrokken wordt.

 

K0360057   €  3.99

 

 

KORUM, Angle Tilt Y Rest

Deze klassieke Y-steun stelt de visser in staat om de hengel gemakkelijk neer te leggen en vrij te slaan. Ideaal voor dobber- en feedervissen.

 

K0360048   €  7.99

 

 

 

 

 

 

KORUM, Angle Tilt Security Rest

De Angle Tilt Security Rest is een speciaal vormgegeven hengelsteun die voorkomt dat de hengel bij een aanbeet of wind uit de hengelsteun valt. De steun is voorzien van een diepe lijngroef die het mogelijk maakt om met een vrijloopsysteem te vissen. De Angle Tilt Security Rest is van hoek verstelbaar.

 

K0360049   €  7.99

 

 

 

 

 

KORUM, Counterbalance Rest

Deze speciale hengelsteun is gebalanceerd zodat de kop van de hengelsteun altijd in de juiste hoek staat bij steile oevers. De steun kan vrij draaien naar een verticale positie, maar past zich aan de hengel aan wanneer deze in de steun ligt. Gebruik met banksticks voor de beste resultaten.

 

K0360055   €  6.99

KORUM, Butt Cup

De butt cups zijn perfect wanneer je de hengels omhoog vist vanaf de rodpod. Bij een normale achtersteun glijden de hengels er uit.

 

K0360006   €  4.99

 

 

 

 

KORUM, Angle Tilt Butt Cup XL

Butt cups zijn een fantastisch hulpmiddel bij het vissen met hoge hengelpunten om te voorkomen dat de hengel beweegt bij een snelle of krachtige aanbeet. Vaste versies zijn echter beperkt en vereisen vaak dat uw banksticks onder een scherpe hoek in de grond worden geduwd, wat de stabiliteit in gevaar kan brengen. Deze nieuwe Angle Tilt Butt Cups hebben een traploze hoekverstelling, wat betekent dat je een veel stabielere basis voor je hengels kunt creëren. Fantastisch gebruikt met banksticks, buzz bars of op accessoires voor stoelen en zitkisten, de Angle Tilt Butt Cups zijn verkrijgbaar in twee maten voor alle scenario’s, hoe extreem ook!

 

K0360052   €  7.99