Nieuw ! Frenkies tuigen kijk snel in de webshop

voor meer Jigheads zie webshop

Spro/ Gamakastu Round Jig Heads

Deze Spro loodkoppen zijn gegoten op Gamakatsu jig 22 haken. Verkrijgbaar in verschillende gewichten en haakmaten. Er zit altijd wel een goed gewicht en haakmaat voor die ene shad bij. Verkrijgbaar in een gewone lichte uitvoering en een HD (heavy Duty) uitvoering voor de zware omstandigheden. Deze loodkoppen hebben om de shad op zijn plaats te houden geen verdikking van het lood, maar een stalen haakje. Dit zorgt ervoor dat de shad beter blijft zitten, ook zonder lijm, en minder beschadigd wordt. Verkrijgbaar in haakmaten vanaf maat 2 tot wel 18/0 en in gewichten van 2 tot 30 gram.

Savage Gear Cork Screw Heads

De Savage Gear Cork Screw Heads zijn ideaal wanneer er gevist wordt met Real Eels, Herring Shads etc. De loodkoppen zorgen voor een geweldige actie en zijn zeer makkelijk in gebruik. Aan de bovenkant en onderkant van de loodkop bevind zich een bevestigingsoog die perfect is voor het bevestigen van een stinger.


Er zijn verschillende gewichten leverbaar. De lichtere gewichten zijn geschikt voor bijvoorbeeld het werpen en trollen en de zwaardere gewichten zijn geschikt voor het verticalen met groot kunstaas.

Savage Gear Punch Rig Heads

 

De nieuwe punch rig heads zorgen voor een totaal andere actie van je shads en zorgen er tevens voor dat de haken uit de buurt van de bodem blijven bij het diagonaal vissen. 

Spiral Lead Weights
De Spiral Weights zijn te gebruiken i.c.m. de Softbait Spiral Stingers en de eveneens los verkrijgbare Softbait Spirals in 54mm. Met deze gewichtjes wissel je vliegensvlug van loodkop en kan je ook nog variëren tussen 3 verschillende kleuren. Vanaf nu kan je dus slechts 1 shad "riggen" en maar liefst 7 verschillende gewichten gebruiken om te variëren in diepgang en snelheid. De loodjes sluiten perfect aan op de RVS spiralen dankzij de taps toelopende vorm aan de binnenkant. 

 

Softbait Spiral
Voor de roofvisser die graag zelf "rigs" maakt en daarbij gebruik wil maken van de unieke Spro Softbait Spirals die te combineren zijn met alle verkrijgbare loodgewichten van 5 tm 28 gram.

 

Softbait Spiral Pins
De 3 soorten RVS pinnetjes die je terugvindt in de kant en klare Spiral Stinger Rigs zijn voor de creatieve zelfbouwers eveneens los te verkrijgen als assorti pack. De pinnetjes met dubbele pootjes hebben als voordeel dat deze meer houvast hebben in de softbait, en daardoor uitermate geschikt zijn om de buikdreg mee te monteren. De enkel poots pinnetjes zijn ideaal in kleinere softbaits of bij een staartdreg bevestiging.