bekijk ook ons ruime assortiment maden en wormen

Korum KBI-R Alarm Presentation Set

Deze beetindicator presentatieset bevat twee of drie beetverklikkers plus een draadloze ontvanger. De KBI
beetverklikkers zijn compact, solide en betrouwbaar. Voorzien van een gevoelige draaiende spoel en een LED, het is een uitstekende keuze voor diverse vismethoden voor het vissen op specimen vissoorten. Het volume van de speaker kan aangepast worden, terwijl de LED na een aanbeet tien seconden blijft branden. De ontvanger heeft een groot, draadloos bereik, ze is voorzien van een aan/uit knop en een volumeregelaar. Wanneer je haar gebruikt in combinatie met de beetverklikkers, dan beschik je over een topkwaliteit combinatie die je niet snel in de steek zal laten.

2 + 1 set €59.99

3 + 1 set €79.99

Ctec XFW Wireless Bite Alarm Set

Het paradepaardje van C-Tec is deze nieuwe XFW draadloze beetmelder set die in dit segment op eenzame hoogte staat. De sets zijn verkrijgbaar in zowel 2+1 en 3+1 uitvoeringen en zijn voorzien van ultra-felle LED’s, een volume instelling met 5 standen, toonhoogte regeling met 6 verschillende opties en een uiterst gevoelige beetindicatie / weergave. 

• 5 volumestanden
• 6 toonhoogte instellingen
• Uiterst gevoelige en nauwkeurige beetregistratie
• Krachtige LED’s met nagloeifunctie
• Wisselend frequentiesysteem ( geen storing )
• Beetmelder werkt op 9V batterij / ontvanger werkt op 3 x AAA batterijen

2 + 1 set €49.99

3 + 1 set €64.99

MAD® NANO BITE ALARM

Klein maar fijn gemaakt! Beter is deze verklikker niet te beschrijven. Klein van stuk maar vol met functies. Het volume, de Toon en de gevoeligheid kunnen duidelijk worden aangepast. Je kan zelfs instellen hoe lang de LED moet oplichten (van 10 tot 40 seconden). Natuurlijk is het voorzien van een 1to1 transmissie en het bereik is 100m. Het alarm vereist een kleine foto cel batterij (MN21) en deze gaat gemiddeld een seizoen mee.

Per set inclusief batterijen € 99.95

DAM Camovision Bite Alarm

 

De DAM Camovision Bite Alarm zijn maandenlang onder extreme weersomstandigheden getest en uiteindelijk als zeer goed bevonden. De Dam Bite Alarm in matzwarte camo print zijn 100% waterdicht. Af te stellen op toon, volume en gevoeligheid, maken deze single beetmelder tot een super prijs kwaliteit verhouding.

Bij ons geleverd met een Duracell batterij!  € 24.99 per stuk.

Radar C4 Alarm

De Radar C4 beetmelders zijn voorzien van de opties voor het regelen van volume, toon en gevoeligheid tegen een voor iedereen betaalbare prijs. Doordat de Radar C4 gebruik maakt van de nieuwste elektronische vormgeving en waterdichte technologie, presteert deze ook uitstekend in de meest slechte weersomstandigheden. De heldere bewegende LED-toren zal oplichten in de richting waar de lijn heen gaat. Zo zal bij een vis die lijn neemt, de toren naar boven oplichten. Bij een terugzakker zal hij naar onder oplichten. Verder is de beetmelder voorzien van hoge zijhouders, rubberen inzetstukken, roestvrijstalen moer en 2,5mm output voor verlichte hanger/swingers. Een zeer complete beetmelder voor een erg aantrekkelijk prijs.

 

Nu inclusief batterij € 24.95