Owner Treble ST-36BC X

De Owner ST-36 BC is een van de beste dreggen die je kunt krijgen. Deze vlijmscherpe zwarte dreg is perfect uitgebalanceerd waardoor ze het gedrag van het (kunst)aas niet be‹nvloeden. De haakbocht en cuttingpoint zorgen voor de beste inhaken en houvast.

Verkrijgbaar in de maten 2/0 t/m 6

Gamakatsu Treble 13 (B)

De Gamakatsu Treble 13 Brons is onze meest populaire dreg en hij staat bekend om zijn duurzaamheid en kracht. De Treble 13 is leverbaar in een brede variëteit aan maten en kleuren. De dreg kan gebruikt worden bij het maken van bijvoorbeeld uw eigen stingers of dood aas takels. Ook kan de dreg gemonteerd worden op kunstaas.

Verkrijgbaar in Brons en blank, van de maten 2/0 t/m 8

Jaxon Sumato Treble

De Sumato dreg van Jaxon is de perfecte oplossing voor de steeds duurder wordende dreggen. Deze -eco dreggen- zitten verpakt per 20 stuks in een doosje. Scherp en sterk is wat gevraagd word, en dat word ook zeer zeker waar gemaakt met deze serie dreggen.

Verkrijgbaar in de maten 3/0 t/m 8

Rozemeijer Worm & Dropshot Hooks 10pcs

Vlijm en vlijm scherp zijn onze Japans vervaardigde Worm & Dropshot Hooks. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat je een vlijm scherpe haak gebruikt tijdens het dropshotten, een visserij waarbij een kleine aanbeet slecht je indicatie is. Gebruik je dan een minder scherpe of zelfs botte haak dan ga je vis missen. Om ervoor te zorgen dat de haken scherp blijven tot aan het moment dat je gaat vissen hebben wij iedere haakpunt voorzien van een beschermer, zo blijven ze absoluut scherp! Te verkrijgen in de volgende maten; 2 / 4 / 6

Per doosje € 4.99