Voor vragen en bestellingen neem gerust contact met ons op, niet alles staat namelijk in de webshop 

via mail info@desnuffelhoek.nl of via whats app op 06-42991008

 

 

Korum allrounder rod 

 

In staat zijn om verschillende vismethodes met één hengel te kunnen beoefenen is een groot voordeel wanneer wateren worden bevist met meerdere vissoorten waarbij verschillende methodes de sleutel tot succes kunnen zijn om meerdere aanbeten te krijgen als de sessie vordert.
De Korum allrounder hengels zijn ontworpen om jou in staat te stellen verschillende tactieken te proberen zonder elke keer te hoeven wisselen van hengel.
De Korum allrounder hengel is perfect voor zowel statisch vissen, met de pen als ook aan de oppervlakte. Een moderne klassieker.

 

Soul Transformer float rod

 

De Transformer Float van Soul is de ideale hengel voor de pen/korst visserij op karper. Gemaakt van een 'High Modulus Carbon' blank heeft deze hengel een zeer strakke maar toch mooie buigende actie.

 

3,90 m €

Strategy Taifoon X-Float - Kurk - (Penhengel)

 

Traditionele penhengel afgebouwd met lichtgewicht geleideogen. De Taifoon range is gebaseerd op de originele penhengels met een zelfde soort parabolische actie. De actie en het werpgewicht is perfect voor het werpen van lichte penmontages. De hengel is afgebouwd met een 'Old Skool' kurken handvat.

3,90 m €

 

Spro radium float 3,90m 1.75lb Chrome

 

 

Met deze, klasiek afgewerkte, semi parabolische radium float kan je spectaculaire drills verwachten tijdens de pen- of oppervlakte visserij. Door de lange blank kan het aas subtiel in de buurt van het doelwit worden geplaatst zonder dat deze ook maar iets door heeft. Daarnaast heeft de hengel genoeg body om de vis tijdens te dril te sturen. Weg van obstakels en zo richting het landingsnet.

 

3,90 m €