Voor vragen en bestellingen neem gerust contact met ons op, niet alles staat namelijk in de webshop 

via mail info@desnuffelhoek.nl of via whats app op 06-42991008

 

 

BROWNING, BlackMagic Allround, 10 mtr

 

Een krachtige Black Magic vaste hengel, waarin onze langjarige competentie in het bouwen van hengels en uitgebreide tests aan het viswater tot uitdrukking komen. Haar solide blank in combinatie met een gemiddeld snelle actie maken dit tot een gemakkelijk te hanteren hengel die tot grote prestaties in staat is. Daarbij horen versterkte, kant-en-klare en van een Pulla-elastiekset voorzien topsets. Haar super lage gewicht en de lengte van exact 10 meter maken dit tot de best presterende Black Magic vaste hengel in deze serie. De nieuwe Black Magic Allround zal in de komende jaren voor jou een trouwe begeleider aan vele viswateren zijn. En natuurlijk aan de carpodromes en commercials!

796 gram

Deze hengel wordt volledig naar wens afgebouwd met elastiek of kikkers en spriet

€  279.00

 

 

BROWNING, BlackMagic Specialist, 10 meter

 

Met de nieuwe Black Magic Specialist gingen ze bij Browning nog een stap verder. Ze hebben de basis van de BM Allround genomen en deze geüpgraded naar GT-niveau!
Ze hebben het solide lichaam een ​​snelle actie gegeven door spiraalbanden toe te voegen die het een zeer stijlvolle uitstraling gaven. Maar het belangrijkste is dat deze hengel is uitgerust met hun geheel nieuwe voorgeboorde Speed ​​Kit!
Een lichte supersnelle actiekit voor de visser die op zoek is naar dat extraatje.
Deze combinatie en het superlage gewicht van slechts 734 gram maken het een zeer responsieve hengel zonder kracht te verliezen.
Uitstekend geschikt voor skimmers, brasem of zeelt. Wil je een karper aanpakken? Geen probleem, de BM specialist wordt geleverd met een extra verstevigde, pre-bushed en pulla ready powerkit. Geen excuses meer!

Deze hengel wordt volledig naar wens afgebouwd met elastiek of kikkers en spriet.

€  309.00

 

 

Cresta, Snyper SR Pole

 

De Cresta Snyper SR Pole is een meer dan goede startershengel voor het witvissen op brasem, voorn en andere witvis. Geschikt voor het vissen met de dobber, door het spriet topdeel, maar ook voor het vissen met elastiek, vanwege het hole 2e deel. De Cresta Snyper SR Pole is een sterke oversteekhengel die leverbaar is in 3 maten.

Deze hengel is ook leverbaar in een sterke puller uitvoering

Uiteraard worden deze hengels geheel afgebouwd geleverd                                                                                                     

670 cm            €   99.99

810 cm            €   119.99 

950 cm            €  139.99 

 

Puller 520 cm  €   84.99

Puller 660 cm  €   99.99

Puller 800 cm  €  119.99                                                                                                                     

 

Cresta, Carp Controller, 5 en 6 mtr

Deze kort delige, extreem sterke oversteek hengel met telescopische top kan perfect worden ingezet voor karper. De dikwandige delen met dunne diameter kunnen krachtig worden vast genomen tijdens de dril. De Carp Controller heeft een maximale lijndikte advies van wel 30/00 monofilament.

5 meter  €  44.99

6 meter  €  59.99 

 

 

 

 

 

Cresta, Stallion Extrema 600, 6 mtr

 

De Extrema is vervaardigd op de bekende Stallion mal met zeer dunne diameter. De lange telescopische op met 3.5mm opening is zeer geschikt voor het plaatsen van een elastiek montage. Zowel het tweede als het derde deel zijn voorzien van een 40mm verstevigde zone, zodat er naar keuze een pullerslot geplaatst kan worden. Vanaf het derde deel is de gehele hengel voorzien van een versteviging over de gehele lengte van de delen. De Extrema is zowel geschikt voor de karpervisserij op korte afstand, als de zwaardere visserij op witvis waarbij veel van de hengel gevraagd wordt. De Extrema is compatibel met alle verkrijgbare Stallion puller-, power- en topkits.

 

€  123.95

 

 

Cresta, Carpetition Strong Force, 11.5 mtr

 

De Strong Force is vervaardigd op de bekende Carpetition mal. De eerste drie delen zijn telescopisch met een 4.5mm opening van de top. Het derde deel is voorzien van een 40mm verstevigde zone, zodat er naar keuze een pullerslot geplaatst kan worden. Vanaf het derde deel is de gehele hengel voorzien van een versteviging over de gehele lengte van de delen. De Strong Force is zeer geschikt voor de karpervisserij op de vijvers en is compatibel met alle verkrijgbare Carpetition puller-, power- en topkits

Deze hengel wordt geheel afgebouwd afgeleverd

 

€  369.99

 

 

CRESTA, Carpetition Excellence Pack, 10 mtr

 

Het Cresta Carpetition Excellence Pack is allround inzetbaar voor het vissen op witvis en de lichte karpervisserij. De hengel beschikt over een uitstekende balans en is voorzien van een telescopische top welke zowel met een vaste top als met elastiek gebruikt kan worden. De delen van de Carpetition Excellence zijn voorzien van extra verstevigingen en een gladde finish laag.

1x Carpetition Excellence 10 meter hengel
1x Extension
1x Top 4 Kit
1x Solith Sleeve

Deze hengel wordt volledig naar wens afgebouwd met elastiek of kikkers en spriet.

 

10 meter   499 gram   €  439.95

 

 

Cresta, IDENTITY Superior Power 5000, 11.5 mtr

 

De Indentity Superior Power 5000 is de ware alrounder in de serie. Krachtig genoeg voor de visserij op karper, strak genoeg om secuur op witvis te vissen. De top is reeds voorzien van een PTFE bush met een opening van 3.6mm. Het tweede deel is uitgerust met een PTFE Insert Elastic Protector en een 40mm lange verstevigde zone voor een pullerslot naar keuze. De dikwandige delen en verstevigde bussen maken deze hengel zeer robuust. De uitgekiende diameter van de delen en de hoogwaardige Japanse carbonsoorten zorgen voor een verbluffende balans en snelheid. Zowel het zevende als het achtste deel zijn uitgevoerd als handdeel met opdruk.

Deze hengel wordt geheel afgebouwd afgeleverd

Het Super Pack bestaat uit;

1x 11.5 meter pole

1x extension

4x top 2 kit

1x top 3 kit

1x cupping kit

1x Blacktorne luxe foudraal

 

€  1199.99

 

 

SENSAS, Roach 14, 6 en 7.5 mtr

 

Een lichte, stijve hengel voor een redelijke prijs, perfect voor de recreatieve visser.

6    meter   €  74.99

7.5 meter   €  84.99

 

SENSAS, Ranger 800, 8 meter

 

De Sensas Ranger serie hengels zijn geweldige, allround in te zetten hengels. Ze zijn voor vrijwel alle visserijen met succes in te zetten. Kies de lengte die bij jouw stijl past en geniet van een geweldig geprijsde tophengel.

 

€  69.99

 

 

SENSAS, Parallel Power Match 204, 10 en 11.5 mtr

 

Het Power Match Parallel 204 Pack van Sensas is een pack welke beschikt over een zeer schappelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Deze hengel ligt fijn in de hand en is perfect te gebruiken voor het vissen op allerlei witvissoorten. De Power Match Parallel 204 is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes.


Inhoud:
1x Sensas Power Match Parallel 204 hengel (10 of 11,50 meter)
1x Match SW 3-delige topkit
1x Foudraal & Beschermkokers
1x Extension
1x Jokercard

Deze hengel wordt compleet afgebouwd geleverd

 

10    meter  869 gram   €  219.00

11.5 meter   1190 gram  €  249.00

 

 

SENSAS, Parellel Power Match 214, 11.5 mtr

 

De parellel Power match is en echte killer voor de brasem.Strak in de hand zeer sterk en makkelijk hanteerbaar.Door het perfect verdeelde gewicht is dit een stabiele hengel.Voor deze prijs heetf u een hengel waar je jaren mee uit de voeten kunt.

 

Inhoud:
1x Sensas Power Match Parallel 214 hengel, 11.5 meter 
1x Match SW 3-delige topkit
1x Foudraal & Beschermkokers
1x Extension
1x Jokercard

Deze hengel wordt volledig naar wens afgebouwd met elastiek of kikkers en spriet.

 

11.5 meter  €  359.00

 

 

SENSAS, Power Match Parallel 224, 10 en 11.5 mtr

 

De Sensas Power Match Parallel 224 is een serieuze hengel voor aan de vijver en het kanaal. Deze zeer mooie witvishengels zijn strak en liggen perfect in de hand. Ze zijn leverbaar als losse hengel maar kunnen naar wens als pack geleverd worden.

Het pack bevat dan één extra topset van 4 delen, één cuppingkit 3 delen, hengelkoker en foedraal 

Inhoud:
1x Sensas Power Match Parallel 224 hengel (10, 11,5 meter)
1x Match SW 4-delige topkit
1x Classic Cupping Kit
1x Foudraal & Beschermkokers
1x Extension
1x Jokercard

Deze hengel wordt volledig naar wens afgebouwd met elastiek of kikkers en spriet.

 

10    meter   662 gram    €  379.99

11.5 meter   770 gram    €  469.99

 

 

SENSAS, Power Match Parallel 254, 13 mtr

 

De Sensas Power Match Parallel 254 is de perfecte hengel voor de serieuze witvisser die graag op vijver, kanaal en rivier vist. Deze zeer mooie witvishengels zijn strak, sterk en liggen perfect in de hand. 

Inhoud:

1x Sensas Power Match Parallel 254 hengel 13 meter

1x Match SW 3-delig topkit

1x Classic Cupping Kit

1x Foudraal & Beschermkokers

1X Extension

1x Jokercard

Deze hengel wordt volledig naar wens afgebouwd met elastiek of kikkers en spriet.

 

13 meter   1070 gram    €   999.00

 

 

PRESTON, C-Drome Power, 11.5 mtr pack

 

Deze vaste hengel is een echte krachtpatser van C-Drome. Het is een perfect instapmodel voor de beginnende commercial visser.

 

1 x 11 meter hengel
1 x Top 2 kit extra
1 x Kupping kit met kups
1 x Mini Extension
1 x Foudraal

Deze hengel wordt volledig naar wens afgebouwd met elastiek of kikkers en spriet.

 

11.5 meter   €  349.99

 

PRESTON, Masterclass XS4, 11.5 mtr

 

De Masterclass XS vaste hengels zijn gemaakt van hoogwaardige carbonvezels waardoor ze ongelofelijk strak en sterk zijn en perfect in balans liggen. Elke stok wordt geleverd in twee verschillende lengtes met een passend pack; de ideale allround vaste hengel voor de Europese markt. De hengels zijn voorzien van versterkte mini extensions voor het vissen op de juiste lengte en een Roller Power Kit is apart beschikbaar voor wanneer kleine karpertjes en andere grotere soorten kunnen worden aangetroffen.

 

1 x 11,5 meter Masterclass XS4 Vaste Hengel
1 x Driedelige Kit Set
1 x 10/11.5 meter Mini verlengdeel

1x  Foudraal

Deze hengel wordt volledig naar wens afgebouwd met elastiek of kikkers en spriet.

 

11.5 meter   €  449.99

 

 

 

PRESTON, Euro Carp 400, Carp Pack, 11.5 mtr

 

Deze vaste hengel is de sterkste binnen de Euro Carp range, perfect voor de sportvisser die begint met het vissen op carpodromes of op specimens, of voor de eigenaren van Euro vaste hengels die een tweede vaste hengel zoeken voor het vissen onder de eigen oever. Voorzien van een monobloc top met een interne diameter van 4,5 mm, van een kwalitatief hoogwaardige PTFE bush en van onze C-Drome Roller Pulla Bush in het tweede deel van de hengel, zodat de vaste hengel direct klaar is voor gebruik!

1x 11,5 meter mini verlengdeel
1x 5/6 mini verlengdeel
1x 3/4 mini verlengdeel
1x Tweedelige Power topset

1x Foudraal

Deze hengel wordt volledig naar wens afgebouwd met elastiek of kikkers en spriet.

 

Van € 529.00   nu voor  € 350.00

 

 

ARCA, Bream Squad, 11 mtr

 

Put-Over hengels in Hi-Modulus Carbon voor de vijvervisserij op brasem.
Deel A en B zijn telescopisch.
Genummerde delen met referentiepunten voor de ideale actie.
Hengel met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Deze hengel wordt volledig naar wens afgebouwd met elastiek of kikkers en spriet.

 

11.5 meter   €  299.95