Cresta Identity Superior Power 5000 Super Pack 11.5meter

 

De Indentity Superior Power 5000 is de ware allrounder in de serie. Krachtig genoeg voor de visserij op karper, strak genoeg om secuur op witvis te vissen. De top is reeds voorzien van een PTFE bush met een opening van 3.6mm. Het tweede deel is uitgerust met een PTFE Insert Elastic Protector en een 40mm lange verstevigde zone voor een pullerslot naar keuze. De dikwandige delen en verstevigde bussen maken deze hengel zeer robuust. De uitgekiende diameter van de delen en de hoogwaardige Japanse carbonsoorten zorgen voor een verbluffende balans en snelheid. Zowel het zevende als het achtste deel zijn uitgevoerd als handdeel met opdruk.

Het Super Pack bestaat uit;

1x 11.5 meter pole

1x extension

4x top 2 kit

1x top 3 kit

1x cupping kit

1x Blacktorne luxe foudraal

Cresta Carpetition Strong Force

 

De Strong Force is vervaardigd op de bekende Carpetition mal. De eerste drie delen zijn telescopisch met een 4.5mm opening van de top. Het derde deel is voorzien van een 40mm verstevigde zone, zodat er naar keuze een pullerslot geplaatst kan worden. Vanaf het derde deel is de gehele hengel voorzien van een versteviging over de gehele lengte van de delen. De Strong Force is zeer geschikt voor de karpervisserij op de vijvers en is compatibel met alle verkrijgbare Carpetition puller-, power- en topkits. 

Cresta Carp Controller Put-over

 

Deze kortdelige, extreem sterke oversteek hengel me telescopische top kan perfect worden ingezet voor karper. De dikwandige delen met dunne diameter kunnen krachtig worden vast genomen tijdens de dril. De Carp Controller heeft een maximale lijndikte advies van wel 30/00 monofilament.

5 meter €39,95

6 meter €49,95

Cresta Stallion Extrema

 

De Extrema is vervaardigd op de bekende Stallion mal met zeer dunne diameter. De lange telescopische op met 3.5mm opening is zeer geschikt voor het plaatsen van een elastiek montage. Zowel het tweede als het derde deel zijn voorzien van een 40mm verstevigde zone, zodat er naar keuze een pullerslot geplaatst kan worden. Vanaf het derde deel is de gehele hengel voorzien van een versteviging over de gehele lengte van de delen. De Extrema is zowel geschikt voor de karpervisserij op korte afstand, als de zwaardere visserij op witvis waarbij veel van de hengel gevraagd wordt. De Extrema is compatibel met alle verkrijgbare Stallion puller-, power- en topkits.

 

6 meter €123,95

7,5 meter €162,95

9 meter €219,95

Cresta Proffit Putover

 

De Proffit vaste hengel biedt met zijn oversteek verbindingen, prima balans en gunstige prijs precies datgene wat een visser zoekt wanneer een telescoophengel niet meer voldoet. Dankzij de beperkte diameter ligt deze hengel prima in de hand. De top is geschikt voor zowel een vaste als elastiek montage.

 

6 meter €69,95

7 meter €89,95

Arca Bream Squad 11 meter

Put-Over hengels in Hi-Modulus Carbon voor de vijvervisserij op brasem.
Deel A en B zijn telescopisch.
Genummerde delen met referentiepunten voor de ideale actie.
Hengel met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Per stuk € 299.95

Volledig afgebouwd met elastiek of kikkers en spriet naar keuze.

C-Drome Power 11.5 meter pack

 

C-Drome / Preston Power 11.5 Meter Pack, deze vaste hengel is een echte krachtpatser van C-Drome. Het is een perfect instapmodel voor de beginnende commercial visser.

1 x 11 meter hengel
1 x Top 2 kit extra
1 x Kupping kit met kups
1 x Mini Extension
1 x Foudraal

Per stuk € 329,95 Let op!! bij ons wordt deze hengel wel volledig naar wens afgebouwd met elastiek of kikkers en spriet.

Mitchell Impact R Put over

De Mitchell Impact R Put Over Pole is een serie vaste hengels die zijn gecreëerd door fervente wedstrijdvissers met zeer veel passie. Mitchell gebruikt voor deze hengel met oversteeksluitingen de kwalitatief zeer hoogwaardige, sterke en relatief lichte MX carbon dat resulteert in een professionele actie. De serie bestaat uit verschillende soorten vaste stokken die er prachtig uitzien en u op het moment van de waarheid niet zullen teleurstellen!

 

Verkrijgbaar in een lichte en zwaardere ( carp'o'drome) uitvoering, tot een lengte van 9.50 meter.

Cresta Carpetition P500 Power

De Cresta Carpetition is afgestemd op de vijvervisserij. De balans en reactiesnelheid van iedere Carpetition stok is ongekend. Een secure en gevoelige aasaanbieding is zelfs in winderige omstandigheden mogelijk dankzij de perfecte strakke opbouw. Zowel boven als onder de bus van het 4e naar het 5e deel is iedere hengel voorzien van een extra carbonlaag, zodat intensief op en afbouwen geen probleem vormt. Vanaf het 5e deel is ieder deel voorzien van een matte anti-frictielaag die comfortabel en snel afsteken in alle omstandigheden mogelijk maakt. De P100 en P300 uitvoeringen worden geleverd met de eerste 3 delen telescopisch, terwijl bij de P500 en P700 enkel de eerste 2 delen telescopisch zijn. Alle andere delen zijn gemaakt in een oversteekuitvoering. De hengels worden geleverd met een extension-deel passend op het handdeel in een luxe PVC beschermkoker. Om de hengels geheel naar eigen inzicht en voorkeur uit te breiden zijn er 2 verschillende Puller-kits verkrijgbaar. De eerste is een 2-delige oversteekuitvoering met een zeer strakke actie. De tweede is 3-delig telescopisch uitgevoerd en bezit brute power. De 2-delige oversteekcup-kit maakt snel een accuraat bijvoeren mogelijk.

Per stuk € 399.00

Let op!!!! Deze hengel wordt bij ons wel volledig voor u afgebouwd met elastiek of kikkers en spriet naar keuze.