ook aan de dames  word gedacht

tele whip  teleschoop hengels  voor de jeugdige vissertjes

€ 8.99 voor 3 m en € 10.99 voor 4 m

Cresta Identity Superior Power 5000 Super Pack 11.5meter

 

De Indentity Superior Power 5000 is de ware allrounder in de serie. Krachtig genoeg voor de visserij op karper, strak genoeg om secuur op witvis te vissen. De top is reeds voorzien van een PTFE bush met een opening van 3.6mm. Het tweede deel is uitgerust met een PTFE Insert Elastic Protector en een 40mm lange verstevigde zone voor een pullerslot naar keuze. De dikwandige delen en verstevigde bussen maken deze hengel zeer robuust. De uitgekiende diameter van de delen en de hoogwaardige Japanse carbonsoorten zorgen voor een verbluffende balans en snelheid. Zowel het zevende als het achtste deel zijn uitgevoerd als handdeel met opdruk.

Het Super Pack bestaat uit;

1x 11.5 meter pole

1x extension

4x top 2 kit

1x top 3 kit

1x cupping kit

1x Blacktorne luxe foudraal

Cresta Centurion Slimliner Pro C910 11.5 meter

 

De C910 Pro is het topmodel in de Centurion Slimliner serie. Deze Oversteek hengel met dunne diameter is voorzien van een lang oversteek top deel met 3.5mm opening. De genummerde en keurig afgewerkte delen zijn voorzien van verstevigingen en een gladde finish laag. De uitstekende balans en hoge reactie snelheid maken deze hengel uitermate geschikt voor de visserij op witvis op zowel vijvers, kanalen en rivieren, De C910 is compatibel met alle Centurion puller en powerkits.

Pack uitvoering wordt geleverd met een extra 3 delig topset, cuppingset, extension en mooi foudraal. 

Cresta Carpetition Strong Force

 

De Strong Force is vervaardigd op de bekende Carpetition mal. De eerste drie delen zijn telescopisch met een 4.5mm opening van de top. Het derde deel is voorzien van een 40mm verstevigde zone, zodat er naar keuze een pullerslot geplaatst kan worden. Vanaf het derde deel is de gehele hengel voorzien van een versteviging over de gehele lengte van de delen. De Strong Force is zeer geschikt voor de karpervisserij op de vijvers en is compatibel met alle verkrijgbare Carpetition puller-, power- en topkits. 

Cresta Carp Controller Put-over

 

Deze kortdelige, extreem sterke oversteek hengel me telescopische top kan perfect worden ingezet voor karper. De dikwandige delen met dunne diameter kunnen krachtig worden vast genomen tijdens de dril. De Carp Controller heeft een maximale lijndikte advies van wel 30/00 monofilament.

5 meter €39,95

6 meter €49,95

Cresta Stallion Extrema

 

De Extrema is vervaardigd op de bekende Stallion mal met zeer dunne diameter. De lange telescopische op met 3.5mm opening is zeer geschikt voor het plaatsen van een elastiek montage. Zowel het tweede als het derde deel zijn voorzien van een 40mm verstevigde zone, zodat er naar keuze een pullerslot geplaatst kan worden. Vanaf het derde deel is de gehele hengel voorzien van een versteviging over de gehele lengte van de delen. De Extrema is zowel geschikt voor de karpervisserij op korte afstand, als de zwaardere visserij op witvis waarbij veel van de hengel gevraagd wordt. De Extrema is compatibel met alle verkrijgbare Stallion puller-, power- en topkits.

 

6 meter €123,95

7,5 meter €162,95

9 meter €219,95

Cresta Proffit Putover

 

De Proffit vaste hengel biedt met zijn oversteek verbindingen, prima balans en gunstige prijs precies datgene wat een visser zoekt wanneer een telescoophengel niet meer voldoet. Dankzij de beperkte diameter ligt deze hengel prima in de hand. De top is geschikt voor zowel een vaste als elastiek montage.

 

6 meter €69,95

7 meter €89,95

Sensas 70 Carp'x' 11 meter

 

Grote vis in karpervijver en in rivier met stroming: het carbonmateriaal van deze hengel werd er aan aangepast.  De meegeleverde fighting kit heeft een klein gat waarmee de elastiekspanning tijdens het drillen kan worden ingesteld.

 

Van €329,95 nu voor €229,95

Sensas 334 Power Carp'x' 10 meter

 

De naam zegt eigenlijk al genoeg: de Carp'X Power serie is speciaal ontwikkeld voor het vissen op grote vissen, met name op karpervijvers. De vissers die een hengel zoeken die stijf, sterk en goed uitgebalanceerd is zullen dan ook zeker deze hengel waarderen.
Met de Sensas Carp'X Power Specimen 334 geniet u van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en een supersterke hengel voor het vangen van de bonusvissen!!

Van €399,00 nu voor €269,00

Sensas Ranger 800

De Sensas Ranger hengels zijn zeer veelzijdige hengels die zowel voor voorn en brasem als voor karper kan worden gebruikt. Deze zeer mooi afgewerkt vaste hengels hebben een prima balans en liggen heerlijk in de hand. 

8 meter €89.99

Sensas Lake

 

De Sensas Lake serie is heeft een geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Deze hengels passen in ieders budget en zijn super geschikt om bijvoorbeeld mee op de vijvers te vissen.

6,5 meter €59,95

8 meter €69,95

Sensas Powerking 61

De Power King 61 van Sensas is ontwikkeld voor de recreant die een hengel zoekt waarmee hij grote vissen (karper of andere grote soorten) kan vangen.
Deze hengel is mede dankzij zijn uiterlijk en lage gewicht een vaak gebruikte hengel voor de middellange afstand of voor het lange lijn vissen in de winterse havens.

6 meter €57,95

7 meter €69,95

Sensas Carp'x'42

 

Een fraai afgewerkte instap hengel van Sensas. Heel prettig in prijs maar toch sterk en strak genoeg om heerlijk mee te vissen. Ideaal voor de beginner, recreant of als korte stok voor in de winterse havens.

6 meter €44.95

 

 

Arca Bream Squad 11 meter

Put-Over hengels in Hi-Modulus Carbon voor de vijvervisserij op brasem.
Deel A en B zijn telescopisch.
Genummerde delen met referentiepunten voor de ideale actie.
Hengel met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Per stuk € 299.95

Volledig afgebouwd met elastiek of kikkers en spriet naar keuze.

C-Drome Power 11.5 meter pack

 

C-Drome / Preston Power 11.5 Meter Pack, deze vaste hengel is een echte krachtpatser van C-Drome. Het is een perfect instapmodel voor de beginnende commercial visser.

1 x 11 meter hengel
1 x Top 2 kit extra
1 x Kupping kit met kups
1 x Mini Extension
1 x Foudraal

Per stuk € 329,95 Let op!! bij ons wordt deze hengel wel volledig naar wens afgebouwd met elastiek of kikkers en spriet.

Mitchell Impact R Put over

De Mitchell Impact R Put Over Pole is een serie vaste hengels die zijn gecreëerd door fervente wedstrijdvissers met zeer veel passie. Mitchell gebruikt voor deze hengel met oversteeksluitingen de kwalitatief zeer hoogwaardige, sterke en relatief lichte MX carbon dat resulteert in een professionele actie. De serie bestaat uit verschillende soorten vaste stokken die er prachtig uitzien en u op het moment van de waarheid niet zullen teleurstellen!

 

Verkrijgbaar in een lichte en zwaardere ( carp'o'drome) uitvoering, tot een lengte van 9.50 meter.

Cresta Carpetition P500 Power

De Cresta Carpetition is afgestemd op de vijvervisserij. De balans en reactiesnelheid van iedere Carpetition stok is ongekend. Een secure en gevoelige aasaanbieding is zelfs in winderige omstandigheden mogelijk dankzij de perfecte strakke opbouw. Zowel boven als onder de bus van het 4e naar het 5e deel is iedere hengel voorzien van een extra carbonlaag, zodat intensief op en afbouwen geen probleem vormt. Vanaf het 5e deel is ieder deel voorzien van een matte anti-frictielaag die comfortabel en snel afsteken in alle omstandigheden mogelijk maakt. De P100 en P300 uitvoeringen worden geleverd met de eerste 3 delen telescopisch, terwijl bij de P500 en P700 enkel de eerste 2 delen telescopisch zijn. Alle andere delen zijn gemaakt in een oversteekuitvoering. De hengels worden geleverd met een extension-deel passend op het handdeel in een luxe PVC beschermkoker. Om de hengels geheel naar eigen inzicht en voorkeur uit te breiden zijn er 2 verschillende Puller-kits verkrijgbaar. De eerste is een 2-delige oversteekuitvoering met een zeer strakke actie. De tweede is 3-delig telescopisch uitgevoerd en bezit brute power. De 2-delige oversteekcup-kit maakt snel een accuraat bijvoeren mogelijk.

Per stuk € 399.00

Let op!!!! Deze hengel wordt bij ons wel volledig voor u afgebouwd met elastiek of kikkers en spriet naar keuze.