Arca Bream Squad 11 meter

Put-Over hengels in Hi-Modulus Carbon voor de vijvervisserij op brasem.
Deel A en B zijn telescopisch.
Genummerde delen met referentiepunten voor de ideale actie.
Hengel met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Per stuk € 299.95

Volledig afgebouwd met elastiek of kikkers en spriet naar keuze.

C-Drome Power 11.5 meter pack

 

C-Drome / Preston Power 11.5 Meter Pack, deze vaste hengel is een echte krachtpatser van C-Drome. Het is een perfect instapmodel voor de beginnende commercial visser.

1 x 11 meter hengel
1 x Top 2 kit extra
1 x Kupping kit met kups
1 x Mini Extension
1 x Foudraal

Per stuk € 329,95 Let op!! bij ons wordt deze hengel wel volledig naar wens afgebouwd met elastiek of kikkers en spriet.

Mitchell Impact R Put over

De Mitchell Impact R Put Over Pole is een serie vaste hengels die zijn gecreëerd door fervente wedstrijdvissers met zeer veel passie. Mitchell gebruikt voor deze hengel met oversteeksluitingen de kwalitatief zeer hoogwaardige, sterke en relatief lichte MX carbon dat resulteert in een professionele actie. De serie bestaat uit verschillende soorten vaste stokken die er prachtig uitzien en u op het moment van de waarheid niet zullen teleurstellen!

 

Verkrijgbaar in een lichte en zwaardere ( carp'o'drome) uitvoering, tot een lengte van 9.50 meter.

Cresta Carpetition P500 Power

De Cresta Carpetition is afgestemd op de vijvervisserij. De balans en reactiesnelheid van iedere Carpetition stok is ongekend. Een secure en gevoelige aasaanbieding is zelfs in winderige omstandigheden mogelijk dankzij de perfecte strakke opbouw. Zowel boven als onder de bus van het 4e naar het 5e deel is iedere hengel voorzien van een extra carbonlaag, zodat intensief op en afbouwen geen probleem vormt. Vanaf het 5e deel is ieder deel voorzien van een matte anti-frictielaag die comfortabel en snel afsteken in alle omstandigheden mogelijk maakt. De P100 en P300 uitvoeringen worden geleverd met de eerste 3 delen telescopisch, terwijl bij de P500 en P700 enkel de eerste 2 delen telescopisch zijn. Alle andere delen zijn gemaakt in een oversteekuitvoering. De hengels worden geleverd met een extension-deel passend op het handdeel in een luxe PVC beschermkoker. Om de hengels geheel naar eigen inzicht en voorkeur uit te breiden zijn er 2 verschillende Puller-kits verkrijgbaar. De eerste is een 2-delige oversteekuitvoering met een zeer strakke actie. De tweede is 3-delig telescopisch uitgevoerd en bezit brute power. De 2-delige oversteekcup-kit maakt snel een accuraat bijvoeren mogelijk.

Per stuk € 399.00

Let op!!!! Deze hengel wordt bij ons wel volledig voor u afgebouwd met elastiek of kikkers en spriet naar keuze.