Nieuw ! Frenkies tuigen kijk snel in de webshop

Madcat Big blade spinner 55 gram

Deze Madcat Big Blade Spinner zorgt voor roering onder water! Het oversized spinnerblad zend enorme trillingen door het water waardoor meerval van grote afstanden worden gelokt. Na de aanbeet kun je volledig vertrouwen op de ijzersterke 2/0 dreg.

€6.99 per stuk

Let op gele kleur tijdelijk  niet leverbaar!

MADCAT CLOCK.

De manier voor het aantrekken van de grote meervallen.

Classic € 29.99 per stuk

Deluxe € 39.99 per stuk

Madcat  A-STATIC ADJUSTABLE CLONK TEASER

Na de succesvolle introductie van onze prijs winnende en record brekende MADCAT® Clonk teaser, namen we de Clonk teaser naar de volgende level met de A-statische uitvoering. De nieuwe verstelbare ClonkTeaser kan de visser g€emakkelijk de afstand tussen de haak  en de squirt veranderen: een voordeel dat elke meerval visser zou herkennen. Het zal leiden tot meer aanbeten.Ga aan boord en geniet van het succes van nog een innovatieve productfrom MADCAT®!

100 grams € 18.99 per stuk

150 grams € 19.99 per stuk

Madcat Klonk Teaser.

 

Clonk teasers met kralen. Ratelt als die wordt gejigd. Verkrijgbaar in 100, 150, 200 and250gr. Klaar voor gebruik. Een must have voor kwakhout vissers. Kan ook worden gebruikt zonder een clonk, bijvoorbeeld wanneer u meerval op uw Fishfinder ziet en u ze niet wil verstoren met het kwakhout. Winnaar van de EFTTEX 2014 Best New Products Award in de categorie Metal lures.

Madcat Double Trouble.

 

Twin tailed softbait voor meerval. Verkrijgbaar in twee maten en  vier verschillende kleuren. Kan gevist worden op een grote jigkop, schroef loodkop of grote wormhook. Per stuk te koop.