Voor vragen en bestellingen neem gerust contact met ons op, niet alles staat namelijk in de webshop 

via mail info@desnuffelhoek.nl of via whats app op 06-42991008

 

 

Ocean Series Flatfishrig Twisted Metal Boom

 

Deze platvispaternoster met metalen afhouder, is de beste keus wanneer je snel een maaltje platvis wilt vangen. Door de metalen afhouders is de kans op knopen tijdens de worp minimaal.

Verkrijgbaar in de maten 4 t/m 8

€  2.25 per rig

Ocean Series Flatfishrig Special

 

Deze platvisonderlijn heeft boven twee kunststof afhouders met haken. Aan de onderzijde zit een langere wapperlijn van 50cm waardoor je aas zich veel natuurlijker zal gedragen en je dus ook kans maakt op andere vissoorten dan alleen platvis.

Verkrijgbaar in haakmaten 4 t/m 8

€  1.95 per rig 

Ocean Series Flatfishrig

Deze platvisonderlijn is de juiste keus wanneer je een lekker dagje gaat zeevissen. Voorzien van 2 kunststof afhouders met een korte lijn, en 1 dwarrellijn van 60cm. Zo maakt u niet alleen kans op platvis maar ook op gul, zeebaars of makreel.

Verkrijgbaar in haakmaten 4 t/m 8

€  1.95 per rig

Ocean Series Jojo Sea Bass Rig

 

De Jojo rig is erg populair voor zowel gul als zeebaars. De lijn wordt vastgemaakt aan de wartel. Het voordeel van deze onderlijn merk je direct na een aanbeet. Het lood komt namelijk direct na de aanslag omhoog, zodat je niet snel komt vast te zitten.

Leverbaar in de haakmaten 1/0, 2/0 en 3/0

€  1.95 per rig

Ocean Series Spinrig Eva Ball

 

Deze Zeeonderlijn is zowel geschikt voor het vangen van rondvis zoals wijting en zeebaars, als voor het vangen van platvis. Door het extra spinnerblad zal deze onderlijn extra aandacht trekken. Vooral voor de bot onweerstaanbaar!

 

Verkrijgbaar in haakmaat 4

€  2.25 per rig

 

Penn Sealevel Jojo Pro Rig Seabass

 

Zeebaars is bij vrijwel iedereen populair en daarom heeft Penn deze onderlijnen ontworpen. De Penn Jo Jo Rig heeft een lengte van 95 cm en een diameter van 0.60 mm. Deze onderlijnen beschikken uiteraard over de legendarische Aberdeen haken en zijn beschikbaar in de maten 1/0 t/m 3/0.

 

€  1.50 per rig