Mapso Nimfa

Een ontwerp dat natuurlijke nimfvliegen nabootst. Zwaargewicht olijfvormig aas met smal blad en goede rotatie-eigenschappen, verkrijgbaar in meerdere kleuren. Aanbevolen voor gebruik bij hoge weerstand, snelstromende stromingen, diep water en tegenstroomvissen met constante rotatie. Geeft goede resultaten in water waar roofdieren niet snel reageren op andere soorten aas. De Tandem Ninfa is ontworpen om grote roofdieren te vangen, met name snoek en zalm.

Mapso Orion 

Klassiek model Mapso Orion roterende glitter. U kunt roosters gebruiken om de vleugels op 60 graden te draaien, zelfs in ondiep en overwoekerd water.

Mapso Reder

Het meest gebruikte en populairste aas onder vissers. Het heeft een draaihoek van 60º en past zich continu aan de geboden weerstand aan, waarbij het trillingsniveau handhaaft. Het geluid dat het uitzendt, trekt vissen over grote afstanden aan. De geluidskarakteristieken zijn zodanig dat grotbewonende vissen ook worden aangetrokken. Dit ontwerp biedt de mogelijkheid om de modellen op verschillende dieptes te gebruiken, waardoor de REDER het aas bij uitstek is voor het vangen van de meeste vissoorten. Het werkt goed op verschillende dieptes. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

MAPSO SPARK

Speciaal ontworpen voor het vissen in snel stromend water. Langwerpige olijfvormige lamel met een draaihoek van 30º. Het langwerpige ontwerp van de schoep en het gewicht van de SPARK mena dat het een constante rotatie handhaaft bij sterke stromingen. Kleine variaties ontstaan ​​door lijnsnelheid. De Spark heeft een breed snelheidsbereik, wat zorgt voor goede prestaties bij het vissen met tegenstroom. Aanbevolen voor sterke stromingen in snel stromend en diep water. Goede resultaten met roofdieren die meestal niet op aas reageren.

MAPSO VLASSON

 

Een hoogst origineel ontwerp, vanwege zijn geluidsoverdrachtseigenschappen Trekt alle roofvissen aan Bijzonder effectief bij het vangen van
snoek, forel en baars. Simuleert laagfrequentegeluidsgolven die worden uitgezonden door de actievere soorten prooivissen. De vervaardiging van de Vlason spinner sdie beschermt tegen het verdraaien van lijnen.Ongeacht de snelheid werkt het aas altijd soepel en blijft het zelfs bij lage lijnsnelheden stabiel Een breed scala aan kleuren en gewicht maken dit een zeer effectief aas voor gebruik in zowel stil als snel stromend water.