Nieuw ! Frenkies tuigen kijk snel in de webshop

Prologic C1 Avenger Old Skool 

 

 

De Prologic C1 Avenger Old Skool is, zoals de naam al zegt, een prachtige oldskool afgebouwde hengel, als opvolger van de mega populaire Mad Oldskool karperhengel. Voorzien van een volledig kurken handvat en strakke retro metalen molenhouder.

De Prologic C1 Avenger Old Skool blinkt uit in zijn looks, en de verwachtingen van zijn prestaties zijn zeer hoog. 

Uitsiekend geschik als doodaashengel

 

€ 94,99n

 

JRC Defender Rod

 

De Defender Rod serie is ontworpen voor iedereen die een degelijke hengel wilt voor een eerlijke prijs. De zijn voorzien van een lijnclip en hebben een stoere zwart matte carbon afwerking. Verder hebben de hengels DPS- molenhouder en TS-SIC ogen. Dankzij de hoogwaardige kurken handgreep heb je ook met natte handen uitstekend grip

Uitstekend geschikt als doodaashengel

 

10 ft 3 m 3 LB

€ 59,00n

Abu silvermax combo

 

Met de Silver Max Combo maakt Abu Garcia het mogelijk om voor een schappelijke prijs goede kwaliteit aan te schaffen. De Abu Garcia Silver Max Combo is perfect geschikt voor het vissen van spinnerbaits, swimbaits en kleinere jerkbaits.

De Silver Max Combo is een prima set voor zowel de beginnende- als de gevorderde visser. De Reel draait linkshandig!

Incl 100 meter gevlochten lijn.

 

€ 109,95n

Abu Promax Combo

 

 

Geïnspireerd door het ontwerp van de Orra®- en Revo®-serie levert de nieuwe Pro Max-combi uitstekende prestaties in een uitzonderlijk soepel geheel. De extern verstelbare MagTrax-werprem zorgt voor een efficiënte worpbeheersing, terwijl het 7+1 RVS-lagersysteem opmerkelijk soepel inhalen mogelijk maakt. Het resultaat is een lichtgewicht, compacte combi die is gemaakt om dag in, dag uit alle worstelingen te kunnen weerstaan.

Incl 100 m gevlochten lijn

€ 119,95n 

Mitchell Traxx Combo

 

De TRAXX MX combo is ontworpen voor de moderne technieken van kunstaasvissen. De snelle actie van de M24 carbon hengelblanks biedt veel kracht en een adequaat reactievermogen, het maakt de hengels zeer geschikt voor technieken als het jiggen met shads of het jerken/twitchen met pluggen en jerkbaits. In combinatie met de soepele en krachtige reel heb je een perfect uitgebalanceerde set.

Wordt geleverd incl 100m gevlochten lijn

2,13 m 14-40 gr  € 109,00

2.18 m 28-84 gr  € 119,00n