Rozemeijer Qualifier V2 Jerkmaster 195 30-80g

 
 

De Qualifier V2 Jointed Jerkmaster is een mooie, korte, stevige en sterke hengel voor het vissen met een molen. Deze hengel is goed te gebruiken voor het vissen met jerkbaits maar zeker ook voor het vissen met zwaarder verticaal kunstaas. Mooi om bijvoorbeeld met de fireball zwaardere aasvissen te jiggen. Deze powerhouse is dus voor meerdere doeleinden geschikt.

 

Rozemeijer Qualifier V2 Jointed Power Jerk

 
 

Iedereen kent de naam Power Jerk. Een hengel gekend om zijn uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Deze blanks zijn ongewijzigd qua actie en grondstoffen. De handvatten zijn gemoderniseerd maar bevatten dezelfde lengtes en posities voor wat betreft de reelhouders en ogen. Deze ongekend populaire hengel is weer verkrijgbaar!

DAM Cultus

 

De cultus spin en baitcast serie biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met behulp van 30T Carbon, we hebben deze hengels ongelooflijk lichtgewicht gemaakt met een snelle, responsieve tip. Of het nu om snoek, baars, snoekbaars of zelfs forel gaat, de cultus serie heeft er een hengel voor. Het Cultus assortiment is voorzien van een zeer herkenbare, stijlvolle witte afwerking met goud detail