Rozemeijer Hook Cutter 20 cm – 11 inch

 

Daar is er dan één! Eindelijk! Een goede en compacte kniptang om dreggen en haken mee te knippen. Een tang die makkelijk en scherp knipt. Een beetje kracht op de handvatten en u knipt zo uw dreg of haak door. Iedereen die op roofvis vist zou een tang als deze in z’n tas of tacklebox moeten hebben. Zit een dreg of haak een keer te diep of is de vis erg ongelukkig gehaakt, dan is dit de manier om de vis op een gezonde manier van deze dreg of haak te ontdoen. Een must voor iedere visser die met z’n vis begaan is!

 

Rozemeijer Sleeves/Crimping Plier for 2 Sizes – 16 cm – 6.3 inch

 

Deze Rozemeijer Sleeve/Crimping Plier is perfect voor het krimpen/dichtknijpen van allerlei sleeves die in de hengelsport gebruikt worden. Met deze tang wordt het maken van onderlijnen, stingers en takels wel heel gemakkelijk en kan men eigenlijk niets fout doen.

Rozemeijer Long Nose Plier 28 cm – 11 inch

De Rozemeijer Long Nose Pier is met z’n forse lengte en zijn lange puntbek ideaal voor het onthaken van dreggen en kunstaas uit de bek van snoeken, grote snoekbaarzen en baarzen. Deze Teflon Coated tang zorgt voor perfecte grip op haak en dreg.

 

Tijdelijk uitverkocht.

 

Predox Pistol Grip Plier.

 

De extra lange neustang is perfect voor diep zittende haken gemakkelijk te verwijderen. Heavy  duty 11" 28 cm carbonstaal tang met een ergonomische antislip handgreep. Voor een lange levensduur van al uw tangen adviseren wij uw tangen na gebruik goed af te spoelen en op het scharnier punt een druppeltje olie te geven.

 

€ 14.95 per stuk.

Expert Snoekdobber "Live Bait"

 

15 gram € 2.95

20 gram € 3.25

25 gram € 3.50

30 gram € 3.95

Expert Snoekdobber "Special Big Fish"

 

Kan worden gebruikt met een breekstaafje.

15 gram € 3.25

20 gram € 3.50

25 gram € 3.75

35 gram € 3.95

 

Expert Snoekdobber "Live Bait Inline"

 

15 gram € 3.50

20 gram € 3.75

25 gram € 3.95

Rozemeijer Pike Float

Welke roofvisser zwijmelt niet bij verhalen over weglopende snoekdobbers? Probleem is alleen je aas op de gewenste diepte te brengen en hem tijdens het trollen ook daar te houden. Veel dobbers worden tijdens het trollen naar het aas geduwd waardoor de aasvis steeds ondieper wordt aangeboden. Zeker in de winter periode een nadeel! Met deze Trolling Float absoluut geen probleem. Deze sterke dobbers kunnen tegen een stoot, de montage is simpel maar zeer doeltreffend en ook flexibel. Geniet van deze traditionele manier van vissen die zeer, zeer effectief is; zeker tijdens de zeer koude dagen!

15 gram € 3.95 per stuk

25 gram € 4.50 per stuk

35 gram € 4.95 per stuk

Rozemeijer Zander Float

Snoekbaars dobbers?! Jazeker, het vissen op snoekbaars met de pen is een prachtige bezigheid. Een stukje aas aan de haak, een mooi lijntje met daarop één van deze prachtige schuifdobbers gemonteerd. De hengel? Een super, parabolische hengel die door elke snoekbaars, groot of klein, zeer mooi krom wordt getrokken. De spanning wanneer de dobber langzaam wegloopt, het wachten tot het juiste moment van aanslaan en dan; die prachtige buiging en het voelen van het “bonken” van de snoekbaars! Prachtig!

€ 3.95 per stuk

Mikado Wolfram onderlijnen.

 

Super soepel en beresterk, zorg ervoor dat je er zeker van kan zijn dat je kunstaas perfect zijn actie behoud, zonder bang te zijn de snoek je lijntje door zou bijten. Serieus goede onderlijnen voor de visser die liever geen titanium of fluorocarbon wil gebruiken.

Predox Pike Float Kit.

 

De Predox Pike Float Kit is een alles-in-een set voor het vissen op snoek met doodaas. Naast de 20 grams dobber bevat het pakket een eivormig lood gewicht en een stalen onderlijn van 7x7/ 30 lbs, voorzien van twee dreggen maat 6. Verder zijn beads, buffer beads en stoppers inbegrepen.

€ 8.95 per set.

Water Wolf 1.1 Action Cam

 

• Waterproof down to 120 meter, which means it can be used for extreme deep-sea fishing. • More shock resistant • Fitted with a 100% battery charge mark indicator • Adorned in a CamoTech Green Housing-colour • Use for trolling, casting, float or bottom rig carp fishing • Uniquely designed and engineered in Denmark • Super Anti-wobling retrieve • 4 hours recording • Protected by 3 different patents

 

Nu Superaanbieding!!!!!!

Van € 159.95 nu slechts € 119.95

Zolang voorraad strekt.