Rozemeijer Fish Measuring Ruler

Meten is weten zegt men altijd en daar hebben wij de perfecte tool voor, de Rozemeijer Fish Measuring Ruler. Je kunt deze handig oprollen en makkelijk meenemen. Heb je een mooie vis gevangen dan leg je de snuit van de vis tegen de rode verhoging aan en lees je de lengte af bij de staart. Kijk ook eens naar die leuke kreten op het meetlint.

 

€ 8.99 per stuk

 

 

Rozemeijer Quick Connect Lanyard

Tijdens het struinend vissen is het handig om altijd een tang gereed te hebben. Vaak zie je dat men deze dan in een broekzak duwt welke eigenlijk te ondiep is. Wil je dan een vis onthaken en grijp je naar je tang, blijkt deze weg te zijn! Uit je zak gevallen en je bent tangloos. Met de Quick Connect Lanyard loop je dit risico niet meer. Bevestig de clip aan je broek of tas en de splitring aan je tang. Door het elastisch koord heb je altijd genoeg lengte om de tang te benutten tijdens het onthaken van de vis.

 

 

Rozemeijer Titanium Splitring Plier & Braid Cutter 12,7cm – 5 inch

Een in titanium uitgevoerde splitring plier & braid cutter van Rozemeijer, bedoeld om uw braid zonder rafelen te knippen en tevens kunt u met deze cutter de bek van de tang gebruiken voor het (de-)monteren van uw splitringen! Een extra sterke uitvoering, in licht en oersterk Titanium. Een must-have! Een kwalitatief zeer hoogwaardige cutter voor alledaags gebruik.

Per stuk € 8.99

Rozemeijer Worm & Dropshot Hooks 10pcs

Vlijm en vlijm scherp zijn onze Japans vervaardigde Worm & Dropshot Hooks. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat je een vlijm scherpe haak gebruikt tijdens het dropshotten, een visserij waarbij een kleine aanbeet slecht je indicatie is. Gebruik je dan een minder scherpe of zelfs botte haak dan ga je vis missen. Om ervoor te zorgen dat de haken scherp blijven tot aan het moment dat je gaat vissen hebben wij iedere haakpunt voorzien van een beschermer, zo blijven ze absoluut scherp! Te verkrijgen in de volgende maten; 2 / 4 / 6

Per doosje € 4.99

Rozemeijer Hook Cutter 20 cm – 11 inch

 

Daar is er dan één! Eindelijk! Een goede en compacte kniptang om dreggen en haken mee te knippen. Een tang die makkelijk en scherp knipt. Een beetje kracht op de handvatten en u knipt zo uw dreg of haak door. Iedereen die op roofvis vist zou een tang als deze in z’n tas of tacklebox moeten hebben. Zit een dreg of haak een keer te diep of is de vis erg ongelukkig gehaakt, dan is dit de manier om de vis op een gezonde manier van deze dreg of haak te ontdoen. Een must voor iedere visser die met z’n vis begaan is!

Per stuk €16.99

 

Rozemeijer Sleeves/Crimping Plier for 2 Sizes – 16 cm – 6.3 inch

 

Deze Rozemeijer Sleeve/Crimping Plier is perfect voor het krimpen/dichtknijpen van allerlei sleeves die in de hengelsport gebruikt worden. Met deze tang wordt het maken van onderlijnen, stingers en takels wel heel gemakkelijk en kan men eigenlijk niets fout doen.

Per stuk €11.49

Rozemeijer Long Nose Plier 28 cm – 11 inch

De Rozemeijer Long Nose Pier is met z’n forse lengte en zijn lange puntbek ideaal voor het onthaken van dreggen en kunstaas uit de bek van snoeken, grote snoekbaarzen en baarzen. Deze Teflon Coated tang zorgt voor perfecte grip op haak en dreg.

Per stuk €14.99

Weer verkrijgbaar!!!!

 

 

 

Rozemeijer Treble Hook Protectors 6pcs

Al jaren zitten deze dregbeschermers standaard bij elke hardbait die we uitleveren. Ook op onze Deadbait leaders en Stingers zitten deze bijzonder handige dregbeschermers. Omdat veel vissers deze dregbeschermers maar al te graag los wilden aanschaffen hebben we daar gehoor aan gegeven. De dregbeschermers, bij ons bekend als de “Treble Hook Protectors” zijn nu per 6 stuks in één verpakking te koop.

Per set € 2.99

Predox Pistol Grip Plier.

 

De extra lange neustang is perfect voor diep zittende haken gemakkelijk te verwijderen. Heavy  duty 11" 28 cm carbonstaal tang met een ergonomische antislip handgreep. Voor een lange levensduur van al uw tangen adviseren wij uw tangen na gebruik goed af te spoelen en op het scharnier punt een druppeltje olie te geven.

 

€ 14.95 per stuk.

Expert Snoekdobber "Live Bait"

 

15 gram € 2.95

20 gram € 3.25

25 gram € 3.50

30 gram € 3.95

Expert Snoekdobber "Special Big Fish"

 

Kan worden gebruikt met een breekstaafje.

15 gram € 3.25

20 gram € 3.50

25 gram € 3.75

35 gram € 3.95

 

Expert Snoekdobber "Live Bait Inline"

 

15 gram € 3.50

20 gram € 3.75

25 gram € 3.95

Rozemeijer Pike Float

Welke roofvisser zwijmelt niet bij verhalen over weglopende snoekdobbers? Probleem is alleen je aas op de gewenste diepte te brengen en hem tijdens het trollen ook daar te houden. Veel dobbers worden tijdens het trollen naar het aas geduwd waardoor de aasvis steeds ondieper wordt aangeboden. Zeker in de winter periode een nadeel! Met deze Trolling Float absoluut geen probleem. Deze sterke dobbers kunnen tegen een stoot, de montage is simpel maar zeer doeltreffend en ook flexibel. Geniet van deze traditionele manier van vissen die zeer, zeer effectief is; zeker tijdens de zeer koude dagen!

15 gram € 3.95 per stuk

25 gram € 4.50 per stuk

35 gram € 4.95 per stuk

Rozemeijer Zander Float

Snoekbaars dobbers?! Jazeker, het vissen op snoekbaars met de pen is een prachtige bezigheid. Een stukje aas aan de haak, een mooi lijntje met daarop één van deze prachtige schuifdobbers gemonteerd. De hengel? Een super, parabolische hengel die door elke snoekbaars, groot of klein, zeer mooi krom wordt getrokken. De spanning wanneer de dobber langzaam wegloopt, het wachten tot het juiste moment van aanslaan en dan; die prachtige buiging en het voelen van het “bonken” van de snoekbaars! Prachtig!

€ 3.95 per stuk

Mikado Wolfram onderlijnen.

 

Super soepel en beresterk, zorg ervoor dat je er zeker van kan zijn dat je kunstaas perfect zijn actie behoud, zonder bang te zijn de snoek je lijntje door zou bijten. Serieus goede onderlijnen voor de visser die liever geen titanium of fluorocarbon wil gebruiken.

Predox Pike Float Kit.

 

De Predox Pike Float Kit is een alles-in-een set voor het vissen op snoek met doodaas. Naast de 20 grams dobber bevat het pakket een eivormig lood gewicht en een stalen onderlijn van 7x7/ 30 lbs, voorzien van twee dreggen maat 6. Verder zijn beads, buffer beads en stoppers inbegrepen.

€ 8.95 per set.

Water Wolf 1.1 Action Cam

 

• Waterproof down to 120 meter, which means it can be used for extreme deep-sea fishing. • More shock resistant • Fitted with a 100% battery charge mark indicator • Adorned in a CamoTech Green Housing-colour • Use for trolling, casting, float or bottom rig carp fishing • Uniquely designed and engineered in Denmark • Super Anti-wobling retrieve • 4 hours recording • Protected by 3 different patents

 

Nu Superaanbieding!!!!!!

Van € 159.95 nu slechts € 119.95

Zolang voorraad strekt.

Rozemeijer Rod Band set incl D-rings 2pcs.

Iedereen kent het wel, bij aankomst doe je je kofferbak open en al je hengels liggen door elkaar en zijn veranderd in een wirwar van onderste en bovenste delen. Of nog erger, tijdens het fietsen laat je per ongeluk 1 deel los en deze komt tussen je spaken. Dat is verleden tijd als je onze Rod Band set incl D-rings benut. Deze neopreen banden doe je om je hengeldelen heen zodat deze niet meer los schieten tijdens het transport. Wij hebben ze tevens voorzien van zogenaamde D-rings zodat je er ook nog een draag/schouderband aan kunt bevestigen.

Per set € 7.99

Rozemeijer Lure & Rod Band

Even vlug verkassen naar die andere stek, dan wel met de fiets, auto of boot. Voor het ‘gemak’ dat goed vangende stuk kunstaas maar even laten hangen. Voordat je het weet slingeren de dreggen je om de oren of schieten de dregpunten incl. weerhaak zo je dure auto of boot bekleding in. Dat wordt trekken om die er weer uit te krijgen met vaak schade als gevolg. Dat zal niet het geval zijn als je dat stuk kunstaas ‘inpakt’ met deze neopreen Lure & Rod Band. Deze vouw je over je hengel en kunstaas heen zodat de dreggen afgeschermd zitten en geen schade kunnen berokkenen.

Per stuk €8.99