Voor vragen en bestellingen neem gerust contact met ons op, niet alles staat namelijk in de webshop 

via mail info@desnuffelhoek.nl of via whats app op 06-42991008

 

 

Rozemeijer, Flex hook sharpener

Altijd en overal scherpe dreg en haakpunten met de Flexible Hook Sharpener

67090    € 9,99 

 

 

 

 

 

Spro, Crimping Pliers, 14cm

De Spro Crimping Pliers 14cm is gemaakt van roestvrij staal en gesmeed en gehard voor maximale prestaties. Dankzij de corrosiebestendige nikkel finish is de tang uitermate geschikt voor gebruik in de zoet- en zoutwatervisserij. De tang is gemaakt met 2 inkepingen, zodat 2 maten crimps samengeknepen kunnen worden. De antislip TPR handgreep ligt zeer comfortabel in de hand!

€14.95   uitverkocht

 

Spro, Bent Nose Pliers, 18cm

De Spro Bent Nose Tang 18cm met ingebouwde staaldraad knipper is multifunctioneel (knippen, strippen en krimpen in 3 maten). De tang is gemaakt van roestvrijstaal en daarnaast is de tang gesmeed en gehard voor maximale prestaties. De corrosiebestendige nikkel finish zorgt er voor dat deze tang ideaal is voor de zoutwatervisserij. De antislip TPR handgreep ligt comfortabel in de hand.

€13.95    uitverkocht

Spro, Extra Bent Long Nose Pliers, 28cm

De Spro Bent Long Nose Tang 23cm met ingebouwde staaldraad knipper is multifunctioneel (knippen, strippen en krimpen in 3 maten). De tang is gemaakt van roestvrijstaal en daarnaast is de tang gesmeed en gehard voor maximale prestaties. De corrosiebestendige nikkel finish zorgt er voor dat deze tang ideaal is voor de zoutwatervisserij. De antislip TPR handgreep ligt comfortabel in de hand. Als laatste is de tang voorzien van een handige draagkoord voor verbeterde grip en bescherming.

4702-281   €  19.75

Spro, Extra Long Nose Pliers, 28cm

De Spro Extra Long Bent Nose Tang 28cm is gemaakt van roestvrij staal en gesmeed en gehard voor maximale prestaties. De tang heeft een corrosiebestendige nikkel finish gekregen en is daardoor geschikt voor gebruik in de zoet- en zoutwatervisserij. De tang heeft ook een NS Black coating meegekregen om te beschermen tegen zoutwater. De antislip TPR handgreep ligt comfortabel in de hand en verder is de tang voorzien van een draagkoord voor verbeterde grip en bescherming.

4702-280    €18.75 

Spro, Long Nose Pliers, 23cm

Nieuw in het Spro assortiment zijn een aantal hoogwaardige tangen, waaronder deze roestvrijstalen tang. Deze tang is gesmeed en gehard voor maximale prestaties.

De tang heeft een corrosiebestendige nikkel finish waardoor de tang voor zowel zoetwatervissen als zoutwatervissen te gebruiken is.

Door de comfortabele handgreep ligt deze tang heerlijk in de hand. Met deze multifunctionele tang kunt u zowel knippen, strippen en crimpen in 3 maten.

Deze tang heeft een TPR handgreep voor verbeterde grip en bescherming en is voorzien van een draagkoord zodat de tang niet per ongeluk het water in kan vallen.

Een ideaal product voor elke roofvisser!

€15.95   uitverkocht

 

Rozemeijer, Fish Measuring Ruler

Meten is weten zegt men altijd en daar hebben wij de perfecte tool voor, de Rozemeijer Fish Measuring Ruler. Je kunt deze handig oprollen en makkelijk meenemen. Heb je een mooie vis gevangen dan leg je de snuit van de vis tegen de rode verhoging aan en lees je de lengte af bij de staart. Kijk ook eens naar die leuke kreten op het meetlint.

79550   € 8.99 

 

 

Rozemeijer, Quick Connect Lanyard

Tijdens het struinend vissen is het handig om altijd een tang gereed te hebben. Vaak zie je dat men deze dan in een broekzak duwt welke eigenlijk te ondiep is. Wil je dan een vis onthaken en grijp je naar je tang, blijkt deze weg te zijn! Uit je zak gevallen en je bent tangloos. Met de Quick Connect Lanyard loop je dit risico niet meer. Bevestig de clip aan je broek of tas en de splitring aan je tang. Door het elastisch koord heb je altijd genoeg lengte om de tang te benutten tijdens het onthaken van de vis.

67042   € 9.99

 

 

Rozemeijer, Titanium Splitring Plier & Braid Cutter, 12,7cm – 5 inch

Een in titanium uitgevoerde splitring plier & braid cutter van Rozemeijer, bedoeld om uw braid zonder rafelen te knippen en tevens kunt u met deze cutter de bek van de tang gebruiken voor het (de-)monteren van uw splitringen! Een extra sterke uitvoering, in licht en oersterk Titanium. Een must-have! Een kwalitatief zeer hoogwaardige cutter voor alledaags gebruik.

€ 8.99   uitverkocht

Rozemeijer Hook Cutter, 20 cm – 11 inch

 

Daar is er dan één! Eindelijk! Een goede en compacte kniptang om dreggen en haken mee te knippen. Een tang die makkelijk en scherp knipt. Een beetje kracht op de handvatten en u knipt zo uw dreg of haak door. Iedereen die op roofvis vist zou een tang als deze in z’n tas of tacklebox moeten hebben. Zit een dreg of haak een keer te diep of is de vis erg ongelukkig gehaakt, dan is dit de manier om de vis op een gezonde manier van deze dreg of haak te ontdoen. Een must voor iedere visser die met z’n vis begaan is!

67010   € 17.99

 

Rozemeijer, Sleeves/Crimping Plier for 2 Sizes – 16 cm – 6.3 inch

 

Deze Rozemeijer Sleeve/Crimping Plier is perfect voor het krimpen/dichtknijpen van allerlei sleeves die in de hengelsport gebruikt worden. Met deze tang wordt het maken van onderlijnen, stingers en takels wel heel gemakkelijk en kan men eigenlijk niets fout doen.

67005    € 12.49

 

Rozemeijer, Long Nose Plier, 28 cm – 11 inch

De Rozemeijer Long Nose Pier is met z’n forse lengte en zijn lange puntbek ideaal voor het onthaken van dreggen en kunstaas uit de bek van snoeken, grote snoekbaarzen en baarzen. Deze Teflon Coated tang zorgt voor perfecte grip op haak en dreg.

67000   €  16.99

 

 

 

Rozemeijer, Super Grip Extra Long Nose Pliers, 33cm – 13″

 

Met de 33cm lange Rozemeijer Super Grip Extra Long Nose Pliers kun je iedere diep gehaakte vis goed en veilig onthaken. De lengte zorgt ervoor dat je hand niet in de buurt komt van die scherpe tanden, en het dubbele scharnierpunt zorgt ervoor dat deze tang extra krachtig is.

67050   €  22.49

 

Rozemeijer, Treble Hook Protectors 6pcs

Al jaren zitten deze dregbeschermers standaard bij elke hardbait die we uitleveren. Ook op onze Deadbait leaders en Stingers zitten deze bijzonder handige dregbeschermers. Omdat veel vissers deze dregbeschermers maar al te graag los wilden aanschaffen hebben we daar gehoor aan gegeven. De dregbeschermers, bij ons bekend als de “Treble Hook Protectors” zijn per 6 stuks verpakt

Maat 1   68503   € 2.99

Maat 2   68502   € 2.99

Maat 4   68501   € 2.99

 

 

Predox, Side Cutter

Kniptangen zijn onmisbaar voor de serieuze roofvisser! Het knippen van dikke mono of fluorocarbon leaders, staaldraad en titanium worden met deze tang een fluitje van een cent. Ook het doorknippen van een haak gaat makkelijk door het aanwezige hevelsysteem. De Site Cutter is gemaakt van topkwaliteit getemperd en gesmeed koolstofstaal en voorzien van een comfortabele anti-slip handgreep.

20378   €  15.95

Predox, Curved Long Nose Plier

De curved long nose plier is gemaakt van gesmeed koolstofstaal en gehard voor maximale prestaties, De tang heeft een corrosiebestendige teflon finish gekregen en antislip handgreep.

Lengte: 11". 28 cm

20381   €  16.99

 

 

Predox, Pistol Grip Plier

De extra lange neustang is perfect voor diep zittende haken gemakkelijk te verwijderen. Heavy  duty 11" 28 cm carbonstaal tang met een ergonomische antislip handgreep. Voor een lange levensduur van al uw tangen adviseren wij uw tangen na gebruik goed af te spoelen en op het scharnier punt een druppeltje olie te geven.

20379   €  13.95 .

 

 

Predox, Hook-Out Pistol Plier

Met de Hook-out pistol plier bent u in staat om de meest lastig gehaakte roofvissen veilig te onthaken. Deze 24 cm lange onthaaktang is voorzien van een makkelijk te bedienen greep en heeft een gekartelde bek waarmee u de haak goed kunt vastpakken. De tang is gemaakt van topkwaliteit getemperd en gesmeed koolstaal. Door de antiroest behandeling is de tang zowel in zoet als in zout water te gebruiken.

20382   €  17.50

 

 

Albatros, Onthaaktangen

Rechte en kromme adertangen in diverse lengtes. Het instrument om sportief te kunnen onthaken. Alle tangen kunnen worden vastgezet in diverse standen voor een optimale grip.

09510 12 cm recht   €    6.85

09560 19 cm recht   €    9.75

09410 25 cm recht   €  11.50

09530 19 cm krom   €    9.55

 

 

 

EVZ, Onthaaktangen

De klassieke snoek onthaaktang in diverse lengte en met rechte of kromme bek.

20 cm recht   €  8.99

20 cm krom   €  8.99

25 cm recht   €  9.99

25 cm krom   €  9.99

30 cm recht   €  9.99

30 cm krom   €  9.99

Expert Snoekdobber "Live Bait"

 

15 gram   € 3.99

20 gram   €   uitverkocht

25 gram   €   uitverkocht

30 gram   €   uitverkocht

Expert Snoekdobber "Special Big Fish"

 

Kan worden gebruikt met een breekstaafje.

15 gram   €   uitverkocht

20 gram   €   uitverkocht

25 gram   € 4.50

35 gram   €   uitverkocht

 

Expert Snoekdobber "Live Bait Inline"

 

10 gram   € 3.25

15 gram   € 3.99

20 gram   € 4.29

Rozemeijer, Pike Float

Welke roofvisser zwijmelt niet bij verhalen over weglopende snoekdobbers? Probleem is alleen je aas op de gewenste diepte te brengen en hem tijdens het trollen ook daar te houden. Veel dobbers worden tijdens het trollen naar het aas geduwd waardoor de aasvis steeds ondieper wordt aangeboden. Zeker in de winter periode een nadeel! Met deze Trolling Float absoluut geen probleem. Deze sterke dobbers kunnen tegen een stoot, de montage is simpel maar zeer doeltreffend en ook flexibel. Geniet van deze traditionele manier van vissen die zeer, zeer effectief is; zeker tijdens de zeer koude dagen!

68798    8 gram   € 4.49

68800  15 gram   € 4.99

68801  25 gram   € 5.99

 

Rozemeijer, Zander Float

Snoekbaars dobbers?! Jazeker, het vissen op snoekbaars met de pen is een prachtige bezigheid. Een stukje aas aan de haak, een mooi lijntje met daarop één van deze prachtige schuifdobbers gemonteerd. De hengel? Een super, parabolische hengel die door elke snoekbaars, groot of klein, zeer mooi krom wordt getrokken. De spanning wanneer de dobber langzaam wegloopt, het wachten tot het juiste moment van aanslaan en dan; die prachtige buiging en het voelen van het “bonken” van de snoekbaars! 

68850  Silent        28 cm,  2.25 gram     € 3.99

68852  Current     35 cm,  4 gram          € 3.99

68854  Hoempie   30 cm,  2 gram          € 3.99 

 

Rozemeijer Inline Pike Float dayNnight

De Rozemeijer Inline Pike Float dayNnight zijn voor die roofvisser die graag met zijn lijn door een dobber vist. Stuitje erboven, loodgewicht eronder en je kunt aan de slag. Begin je graag vroeg, of vis je graag langer door, dan is deze Inline Pike Float ideaal daar je er een 45mm knicklight in kunt bevestigen en daarmee is deze dobber ook zichtbaar in de donkere uurtjes van de dag.

68790    8 gram   €  4.49

68792  15 gram   €  4.99

68794  25 gram   €  5.49

 

 

 

Mikado, Wolfram onderlijnen

 

Super soepel en beresterk, zorg ervoor dat je er zeker van kan zijn dat je kunstaas perfect zijn actie behoud, zonder bang te zijn de snoek je lijntje door zou bijten. Serieus goede onderlijnen voor de visser die liever geen titanium of fluorocarbon wil gebruiken.

Predox, Pike Float Kit

 

De Predox Pike Float Kit is een alles-in-een set voor het vissen op snoek met doodaas. Naast de 20 grams dobber bevat het pakket een eivormig lood gewicht en een stalen onderlijn van 7x7/ 30 lbs, voorzien van twee dreggen maat 6. Verder zijn beads, buffer beads en stoppers inbegrepen.

21975   €  8.95 

Rozemeijer, Rod Band set incl D-rings, 2pcs.

Iedereen kent het wel, bij aankomst doe je je kofferbak open en al je hengels liggen door elkaar en zijn veranderd in een wirwar van onderste en bovenste delen. Of nog erger, tijdens het fietsen laat je per ongeluk 1 deel los en deze komt tussen je spaken. Dat is verleden tijd als je onze Rod Band set incl D-rings benut. Deze neopreen banden doe je om je hengeldelen heen zodat deze niet meer los schieten tijdens het transport. Wij hebben ze tevens voorzien van zogenaamde D-rings zodat je er ook nog een draag/schouderband aan kunt bevestigen.

77205   € 7.99

Rozemeijer, Lure & Rod Band

Even vlug verkassen naar die andere stek, dan wel met de fiets, auto of boot. Voor het ‘gemak’ dat goed vangende stuk kunstaas maar even laten hangen. Voordat je het weet slingeren de dreggen je om de oren of schieten de dregpunten incl. weerhaak zo je dure auto of boot bekleding in. Dat wordt trekken om die er weer uit te krijgen met vaak schade als gevolg. Dat zal niet het geval zijn als je dat stuk kunstaas ‘inpakt’ met deze neopreen Lure & Rod Band. Deze vouw je over je hengel en kunstaas heen zodat de dreggen afgeschermd zitten en geen schade kunnen berokkenen.

77200   € 8.99