Shimano Sienna FE

Als we het hebben over prestaties van instap modellen, is de Sienna FE de meest veelzijdige molen beschikbaar. De compacte lichtgewicht XGT-7 body maakt de molen gemakkelijk in gebruik, zelfs voor de jeugdige of beginnende hengelaars. De kogellagers en de rollagers die gecombineerd zijn met de Dyna-balance maken iedere omwenteling zeer soepel. Er zijn 3 maten verkrijgbaar; 1000, 2500 en de 4000, die samen geschikt zijn voor elke vorm van vissen in de lichtgewicht klasse op roofvis. Als je net gestart bent in de visserij of je bent nog een kind met interesse in vissen en je wil toch een degelijke molen voor een scherpe prijs, dan is de Sienna FE de perfecte keuze.

1000 FE €34.99 Tijdelijk uitverkocht!

2500 FE €34.99

4000 FE €34.99 Tijdelijk uitverkocht!

Nu alle modellen voor slechts €29.99

Shimano Nexave FE

De nieuwe Nexave FE is de geüpdate versie van de welbekende Nexave FD. Deze nieuwe spinmolen heeft de slip voorop en kan worden gebruikt voor allerlei verschillende manieren van Zoetwater visserij. Van het ultralicht tot medium vissen op forel, baars, snoek en snoekbaars tot het match en feedervissen. Dankzij de drie roestvrij stalen lagers loopt de molen ontzettend soepel zoals verwacht mag worden van een Shimano molen. De slip is perfect afstelbaar en zal je helpen tijdens het bevechten van grote vis. De Nexave FE  is een betaalbare molen voor de net startende hengelsporter die graag de kwaliteit van Shimano molens wil ervaren.

2500 FE €59.99

3000 FE €59.99

4000 FE €64.99

Penn Conflict II

 

De Penn Conflict II heeft een onopvallende uitstraling, een lichtgewicht ontwerp ( Penn's lichtste spinmolen ooit) en een supersoepele HT 100 slipsysteem. De RR30 Ridig Resin Body en rotor zijn extreem lichtgewicht en duurzaam. Intern wordt de Conflict II aangedreven door CNC Gear Technology en hoogwaardige RVS kogellagers. Met de Superline Spool heeft u geen backing nodig vanwege de rubberen pakking die het glijden van hoofdlijnen voorkomt.

 

Penn Conflict II 3000  van € 144.95 voor € 134.95

Penn Conflict II 4000 van € 154.95 voor € 144.95

QUICK ALUX FD

¡¡ 5 sealed ball bearings ¡¡ 1 instant anti-reverse® needle bearing ¡¡ Aluminium body ¡¡ Aluminium rotor ¡¡ Aluminium spool ¡¡ Computer balanced Anti-Vibro-System rotor ¡¡ S-curve oscillation system ¡¡ Sealed, multi disc front drag ¡¡ Anti-Twist line roller ¡¡ 3,5mm thick stainless steel main shaft ¡¡ Brass pinion gear ¡¡ Stainless steel body screws

Penn Pursuit III

 

De Penn Pursuit III heeft een duurzame constructie en het soepele binnenwerk dat vissers van Penn mogen verwachten. Deze molen is uitgerust met een ultra lichte, roestbestendige body van grafiet en een krachtige HT 100 slipsysteem. Deze eigenschappen geven de Pursuit III een geweldige prijs/ Prestatieverhouding voor zowel zoet- als zoutwatervissers. Het Instant Anti Reserve systeem voorkomt de minste terugslag van de rotor zodat er altijd sprake is van direct contact met de vis is, terwijl de 4 afgeschermde RVS kogellagers zorgen dat er soepel kan worden gedrild.

Snapper Speed Reels

 

Deze veelzijdige molen is voorzien van een fijn getunede hoge overbrengingsverhouding en een verbluffend soepele slip. De rotatie van de rotor helpt bij herhaald gooien en ophalen, terwijl de precieze koolstofstaal lagers zijn strategisch geplaatst om een soepele prestaties en stabiliteit te bieden. De Titanium lijnrol en dikke beugel verminderen lijn twist, terwijl de CNC gefreesd aluminium slinger en spoel zorgen voor een eenvoudige bediening en balans.

Lion Onyx CF

 

  • 9+1 RVS Kogellagers
  • Carbon uitgebalanceerde slinger
  • Aluminium Spoel
  • Kunststof reservespoel
  • S-Curve opspoelsysteem
  • One way clutch
  • model 010 € 37.95 per stuk
  • model 020 € 38.95 per stuk
  • model 030 € 39.95 per stuk