Penn Conflict II

 

De Penn Conflict II heeft een onopvallende uitstraling, een lichtgewicht ontwerp ( Penn's lichtste spinmolen ooit) en een supersoepele HT 100 slipsysteem. De RR30 Ridig Resin Body en rotor zijn extreem lichtgewicht en duurzaam. Intern wordt de Conflict II aangedreven door CNC Gear Technology en hoogwaardige RVS kogellagers. Met de Superline Spool heeft u geen backing nodig vanwege de rubberen pakking die het glijden van hoofdlijnen voorkomt.

 

Penn Conflict II 3000  van € 144.95 voor € 134.95

Penn Conflict II 4000 van € 154.95 voor € 144.95

QUICK ALUX FD

¡¡ 5 sealed ball bearings ¡¡ 1 instant anti-reverse® needle bearing ¡¡ Aluminium body ¡¡ Aluminium rotor ¡¡ Aluminium spool ¡¡ Computer balanced Anti-Vibro-System rotor ¡¡ S-curve oscillation system ¡¡ Sealed, multi disc front drag ¡¡ Anti-Twist line roller ¡¡ 3,5mm thick stainless steel main shaft ¡¡ Brass pinion gear ¡¡ Stainless steel body screws

Penn Pursuit II 4000

 

De Pursuit ll is een vebeterde versie van de Pursuit spinmolen. De nieuwe serie is voorzien van echte PENN eigenschappen. Een verbeterd handvat, betere spool met lijn capaciteitsringen en gegraveerde reliëf lijnen die voorkomen dat de gevlochten lijn eventueel gaat glijden over de spoel. Hoge prijskwaliteit verhouding en inzetbaar voor allerlei technieken binnen de visserij.

Penn Pursuit III

 

De Penn Pursuit III heeft een duurzame constructie en het soepele binnenwerk dat vissers van Penn mogen verwachten. Deze molen is uitgerust met een ultra lichte, roestbestendige body van grafiet en een krachtige HT 100 slipsysteem. Deze eigenschappen geven de Pursuit III een geweldige prijs/ Prestatieverhouding voor zowel zoet- als zoutwatervissers. Het Instant Anti Reserve systeem voorkomt de minste terugslag van de rotor zodat er altijd sprake is van direct contact met de vis is, terwijl de 4 afgeschermde RVS kogellagers zorgen dat er soepel kan worden gedrild.

Snapper Speed Reels

 

Deze veelzijdige molen is voorzien van een fijn getunede hoge overbrengingsverhouding en een verbluffend soepele slip. De rotatie van de rotor helpt bij herhaald gooien en ophalen, terwijl de precieze koolstofstaal lagers zijn strategisch geplaatst om een soepele prestaties en stabiliteit te bieden. De Titanium lijnrol en dikke beugel verminderen lijn twist, terwijl de CNC gefreesd aluminium slinger en spoel zorgen voor een eenvoudige bediening en balans.

Lion Onyx CF

 

  • 9+1 RVS Kogellagers
  • Carbon uitgebalanceerde slinger
  • Aluminium Spoel
  • Kunststof reservespoel
  • S-Curve opspoelsysteem
  • One way clutch
  • model 010 € 37.95 per stuk
  • model 020 € 38.95 per stuk
  • model 030 € 39.95 per stuk