bekijk ook ons ruime assortiment maden en wormen

Falcon komt met revolutionaire innovatie op de markt en het is een fluorocarbon rig voor roofvissen. Het grote voordeel van dit materiaal is onzichtbaarheid in water en breukvastheid bij aanvaring met roofvissen  Uitstekende eigenschappen die superieur zijn aan elke gewone lijn. Deze fluorocarbon rigs zijn verkrijgbaar in verschillende trekkrachten. Elke fluorocarbon rig heeft een karabijnhaak en wartel.

De verpakking bevat 2 stuks

25 cm 2 st 7 kg €

25 cm 2 st 9 kg

25 cm 2 st 11 kg

 

Wolfraamdraad van de hoogste kwaliteit. Het is erg zacht en buigzaam. Zelfs bij zeer lage diameter heeft een hoog draagvermogen. Het is vooral geschikt voor het vangen van roofvissen met scherpe tanden.
Draad is verkrijgbaar in lengte van 25 cm en in drie verschillende diameters met een capaciteit van 9 kg, 12 kg en 15 kg.

Elke wolfraamdraad heeft een karabijnhaak en wartel.
De verpakking bevat 2 stuks

25 cm 9 kg 2 st €

25 cm 12 kg 2 st €

25 cm 15 kg 2 st €

Zeer handige montage voor succesvolle roofvissen met levend aas. Deze tool zal vooral gewaardeerd worden door fans van het vissen op snoek. Het is een draad met een karabijnhaak en een wartel. In het middengedeelte vinden we een roterende spiraal om een ​​onderlijn aan een levende vis te bevestigen. Doordat de spiraal rond de draad draait, voorkom je dat de vis in de eindmontage in de knoop raakt.

Lengte: 50cm

Sterkte: 25 kg

Staaldraad met wartel en karabijnhaak. Zelfs met een zeer kleine diameter heeft hij een hoog draagvermogen. Het is vooral geschikt voor het vangen van roofvissen met scherpe tanden die het snoer intact houden.
De staaldraad is verkrijgbaar in lengtes van 30cm en in twee verschillende diameters met een draagvermogen van 12kg en 15kg. Elke staaldraad heeft een sterke wartel en een karabijnhaak.
30 cm 12 kg 30 st €

30 cm 15 kg 30 st €

Het staaldraad met dreg en een wartel heeft zelfs bij een zeer kleine diameter een hoog draagvermogen. Het is vooral geschikt voor het vangen van roofvissen met scherpe tanden die het snoer intact houden.
De staaldraad is verkrijgbaar in lengtes van 30cm en in twee verschillende diameters met een draagvermogen van 12kg en 15kg. Elk van de staaldraad heeft een dreg en een wartel.
30 cm Haak 2 3 st €

30 cm Haak 4 3 st €

30 cm Haak 6 3 st €