Nieuw ! Frenkies tuigen kijk snel in de webshop

Voor vragen en bestellingen neem gerust contact met ons op, niet alles staat namelijk in de webshop 

via mail info@desnuffelhoek.nl of via whats app op 06-42991008

 

 

Savage Gear 4D Line Thru Pulse Tail Roach 18cm

Gemaakt door middel van een super gedetailleerde 4D scan van een echte Roach.
Het innovatieve line-thru Y-systeem geeft je de mogelijkheid de haken zowel onder de buik als op de rug te bevestigen, afhankelijk van hoe jij hem wilt vissen.
Zodra een vis is gehaakt zal de swimbait over de onderlijn schieten, van de snoek vandaan, zodat hij deze niet kan gebruiken om de haken te lossen!
De actie is simpelweg niet van echt te onderscheiden, het zwemt als een echte levende voorn en zal zelfs de meest argwanende snoeken weten te verleiden!
In de staart kun je een ratel plaatsen, daar door is deze shad onweerstaanbaar voor snoek en snoekbaars.

Rozemeijer Strike Series Little Belly Splash

 

Vissen met softbaits is hot en het vangt ontzettend veel vis! Naast de Mini Belly Splash hebben wij ook de Little Belly Splash in ons assortiment. Met zijn 13cm een absolute allrounder voor baars, snoekbaars en snoek. Je kunt hem met een jighead vissen, werpend en verticalend maar ook met een Shallow Screw en een enkele dreg is deze softbait perfect in te zetten op het grote en kleine water. Kortom, een shad welke niet mag ontbreken in je assortiment!

 

Per stuk € 2.35

Rozemeijer Pike Strike Paddle

 

De Pike Strike Paddle is een shad in een universeel formaat. Met z’n 17cm is de Paddle een stuk kunstaas waarmee men op vele wateren en door gebruik van vele technieken achter snoek, snoekbaars, meerval en zelfs grote baarzen aan kan gaan. De Paddle kan zeer ondiep gevist worden boven wier- en plantenrijke velden maar bijvoorbeeld ook voorzien worden van een zwaardere jigkop in dieper water.

 

Tevens kan de Paddle over de bodem worden ge-jigt. De Paddle heeft een onwijze swing in het lichaam. Deze schudt en draait als een gek. De staart doet daar nog een grote schep bovenop. Wat een stuk kunstaas. Roofvis voelt de Paddle al van ver naderen. Neem van ons aan; de Paddle is echt iets bijzonders. Voorzien van een brede buik en smalle rug; 100% het tegenovergestelde van de vele shads die al op de markt verkrijgbaar zijn. Dik silhouet in het water, grove spikkels op de rug voor nog meer vibratie! Haakindicatoren op de rug, waarbij de maten 2/0, 4/0 , 6/0 en 8/0 netjes op de rug afleesbaar zijn. De jighaak zetten is nog nooit zo makkelijk geweest. Check ze snel bij uw winkelier en VANG ZE!

 

Per stuk € 3.49

 

 

Rozemeijer Pike Strike Swirl

De Rozemeijer Pike Strike Swirl is met z’n 21 cm ideaal voor het vissen op snoek, snoekbaars en meerval. Het stevige lichaam maakt werpen makkelijk en de jighaak blijft goed in het lichaam op z’n plek. Ook de Swirl is voorzien van haakindicatoren op de rug waardoor je zeer eenvoudig de haakpunt op de juiste plek naar buiten kan laten komen.

 

Het venijn van de Swirl zit ‘m letterlijk in de staart. Deze is extreem bewegelijk. De kleinste beweging of de minste stroming maakt dat de staart z’n ding doet. Ideaal voor de bijhengel. Ook in de stroming kan de Swirl gewoon stil gehouden worden op één plek, de staart doet toch z’n ding! Eenvoudig te vissen; draai de Swirl gewoon binnen en je ziet waarom. Op wateren waar paling en ratten op de menukaart van de rovers staan, daar komt de Swirl echt tot z’n recht!

 

Per stuk € 3.49

 

Rozemeijer Pike Strike Twinler

 

Al in het jaar 2003 introduceerde Rozemeijer de Twinler. Toen in samenwerking met een ander bekend merk; Mann’s. In het jubileumjaar 2015/2016 – waarin het merk 15 jaar bestond – introduceerden wij de Pike Strike Twinler en natuurlijk met veel eigenschappen van de eerste Twinler maar nu sterk gemoderniseerd.

 

Een langer lichaam welke voor meer stabiliteit zorgt. De dubbele staart lijkt hierdoor meer op de poten van bijvoorbeeld een kikker. De Pike Strike Twinler heeft vangkracht. Nu in 19cm lengte waardoor deze Twinler in ondiepe polderwateren met shallow screw of zeer lichte jighaak goed tot z’n recht komt maar ook op diepere plassen of als trolaasje. De Twinler doet het altijd. Eenvoudig te vissen of op een specialistische manier; de Twinler vangt!

 

Per stuk € 3.49

Rozemeijer Pike Strike GIANT Paddle

Als team Rozemeijer kennen wij de kracht van een goede shad en we besloten enige jaren geleden met een allrounder op de markt te komen. Een shad met een lengte die geschikt zou zijn voor zowel de polder visser als voor de snoek(baars)visser op het grotere water.

Toch bleef het bij het team knagen, omdat de meeste van ons graag op het grote water vissen. De Paddle liep schitterend; dus waarom niet een grotere uitvoering hiervan? Besloten werd om een nieuw model in het leven te roepen, de Giant Paddle.

Deze grote, dikbuikige broer, moet de dames van het grote water beter verleiden.

Er werd niet alleen zes centimeter in lengte toegevoegd, maar ook de omvang nam een stuk toe. Dit resulteerde in een shad van 23 cm en een gewicht van 98 gram. Bij het zien van dit stuk rubber wisten wij het meteen, een topper!

De Giant Paddle is op meerdere manieren te vissen.

In de zomer, wanneer er veel planten staan, is een shallow screw een goede optie. De Giant Paddle wordt verkocht met de shallow screw al in de shad, dus deze hoeft niet aangeschaft te worden. Net als veel andere shads moet er zelf een stinger bij gemaakt worden. Hierbij adviseren wij de 50lbs coated wire van Rozemeijer (sleeve maat 1.8) en twee dreggen in de maat 2/0 (type Gamakatsu 13B).

Wil je de Giant Paddle toch iets dieper vissen, dan kun je natuurlijk voor loodkoppen in diverse gewichten kijken.

Meestal houden wij 15 gram aan voor het werpend vissen en 25 gram voor het trollen. Hier gaat onze voorkeur ook weer uit naar schroef loodkoppen en niet meer de traditionele loodkop met jighaak.

 

Per stuk €5.99

 

Savage Gear roach paddle tail

De perfecte scan van een voorn! Als opvolger van de zeer succesvolle line-thru roach, hebben we een volledige reeks van jonge voorn gemaakt, voor veel roofvissoorten de prooi waar het gehele jaar op wordt gejaagd. De kleinere voormaten zijn heel veelzijdig en kunnen voor vele verschillende technieken en roofvis soorten worden gebruikt! De LB Roach paddle tail heeft een perfect aasvis profiel, met een levendige nerveuze actie! Het schitterende ontwerp heeft de perfecte pasvorm in de mal en daardoor de perfecte presentatie!

Iris the Boss

 

Spro introduceert voor 2018 een bijzondere en exclusieve softbait in de populaire IRIS serie, genaamd The Boss. Uitgangspunt bij het ontwikkelen van The Boss was het maken van de ultieme softbait voor de snoek-visserij. Actie, attractie en duurzaamheid stonden daarbij centraal. Dankzij het unieke ontwerp waarbij de staart naar boven wijst krijgt The Boss zijn uiterst verleidelijke actie mee. Bijkomend voordeel is dat bij het gebruik van een takel aan de onderzijde de dreggen minder snel in de war geraken met de staart. Verkrijgbaar in 8 attractieve kleuren combinaties en uiteraard voorzien van de bekende oversized Iris ogen.

Keitech Easy Shiner

 

De shad voor zeebaars en snoekbaars. Verkrijgbaar in 4 maten en 15 vangende kleuren. Geflavoured voor nog meer vangkracht.

 

€ 7.95 per verpakking.

Spro Boobytrap Shad


Het uitgangspunt van deze nieuwe softbait is deels gebaseerd op de actie van succesvolle voorgangers als de Dull Shad. Spro heeft het voor elkaar gekregen om de befaamde snoekbaars topper geheel opnieuw te ontwikkelen en te verbeteren. Het resultaat is de nieuwe Booby Trap! Het lichaam is slanker, het materiaal vele malen degelijker en de actie is geperfectioneerd tot in detail. De geheel nieuwe Booby Trap is voorzien van handige haakmaataanduidingen op de rug en leverbaar in 3 afmetingen en 8 attractieve kleuren.

13cm € 1.50 per stuk

11 cm € 1.00 per stuk

9 cm € 0.75 per stuk