Savage Gear roach paddle tail

De perfecte scan van een voorn! Als opvolger van de zeer succesvolle line-thru roach, hebben we een volledige reeks van jonge voorn gemaakt, voor veel roofvissoorten de prooi waar het gehele jaar op wordt gejaagd. De kleinere voormaten zijn heel veelzijdig en kunnen voor vele verschillende technieken en roofvis soorten worden gebruikt! De LB Roach paddle tail heeft een perfect aasvis profiel, met een levendige nerveuze actie! Het schitterende ontwerp heeft de perfecte pasvorm in de mal en daardoor de perfecte presentatie!

Iris the Boss

 

Spro introduceert voor 2018 een bijzondere en exclusieve softbait in de populaire IRIS serie, genaamd The Boss. Uitgangspunt bij het ontwikkelen van The Boss was het maken van de ultieme softbait voor de snoek-visserij. Actie, attractie en duurzaamheid stonden daarbij centraal. Dankzij het unieke ontwerp waarbij de staart naar boven wijst krijgt The Boss zijn uiterst verleidelijke actie mee. Bijkomend voordeel is dat bij het gebruik van een takel aan de onderzijde de dreggen minder snel in de war geraken met de staart. Verkrijgbaar in 8 attractieve kleuren combinaties en uiteraard voorzien van de bekende oversized Iris ogen.

Keitech Easy Shiner

 

De shad voor zeebaars en snoekbaars. Verkrijgbaar in 4 maten en 15 vangende kleuren. Geflavoured voor nog meer vangkracht.

 

€ 7.95 per verpakking.

Spro Boobytrap Shad


Het uitgangspunt van deze nieuwe softbait is deels gebaseerd op de actie van succesvolle voorgangers als de Dull Shad. Spro heeft het voor elkaar gekregen om de befaamde snoekbaars topper geheel opnieuw te ontwikkelen en te verbeteren. Het resultaat is de nieuwe Booby Trap! Het lichaam is slanker, het materiaal vele malen degelijker en de actie is geperfectioneerd tot in detail. De geheel nieuwe Booby Trap is voorzien van handige haakmaataanduidingen op de rug en leverbaar in 3 afmetingen en 8 attractieve kleuren.

13cm € 1.50 per stuk

11 cm € 1.00 per stuk

9 cm € 0.75 per stuk