Spiderwire Stealth Smooth-8 Braid

Spiderwire staat al jaren garant voor een van de beste kwaliteit gevlochten lijnen die er zijn. De Stealth serie was altijd direct te herkennen aan de ongekende souplesse van de lijn en de hoge trekkracht.

Nu heeft Spiderwire de Stealth Smooth 8 op de markt gebracht die voor nog betere prestaties zorgt. Deze gevlochten lijn bestaat uit acht kleinere lijnen die nauwkeurig in elkaar geweven zijn en daarna voorzien is van een microcoating. Hierdoor neemt de lijn geen water op en is deze extreem zacht. Dit resulteert in verder werpen en meer bewegingsvrijheid van de aaspresentatie.

Verkrijgbaar in 4 kleuren en op klosjes van 150 meter (€17.95) of vanaf de bulkspoel in mossgreen (€15.00 per 100meter) in diverse lijn dikte.

Spiderwire Dura-4 Braid

Deze Spiderwire Dura 4 Green biedt een uitzonderlijk goede prijs-kwaliteitsverhouding. De lijn is gemaakt uit 4 strengen die samen 1 lijn vormen zoals de meeste gevlochten lijn van Spiderwire de afgelopen jaren zijn geweest. Een gevlochten lijn zoals je gewend ben van Spiderwire met vele voordelen.

Deze uitvoering is in het groen waardoor de lijn erg geschikt is voor het vissen in zoetwater met veel beplanting. De lijn is in het groen eigenlijk voor iedere visserij wel goed te gebruiken maar springt er door de groene kleur uit voor de karpervissers. Voor roofvissers of het vissen met de feeder kan de lijn uiteraard ook prima gebruikt worden. In water met een groen tintje is de lijn al na een meter nog nauwelijks zichtbaar. Met diktes van 0.08mm t/m 0.40mm voor elke manie van vissen te gebruiken.

Verkrijgbaar in 150 meter (€11.95), 300 meter (€19,95) en direct opgespoeld vanaf bulkspoel (€12.50 per 100meter)

Berkley X9

Met de nieuwe X9 lijn heeft Berkley een lijn op de markt gebracht die niet gevlochten lijnen tot een hoger niveau brengen. Deze lijn is gemaakt uit 9 dunnere strengen terwijl de meeste andere gevlochten lijnen maar uit 4 of maximaal 8 strengen bestaan. Door het hoge aantal strengen is de lijn extreem soepel waardoor je er zeer ver mee kunt werpen.

Deze groene variant is nauwelijks zichtbaar onderwater en is daardoor eigenlijk voor alle visserijen te gebruiken. Doordat de X9 een gevlochten lijn is heb je geen rek en worden aanbeten direct doorgegeven.

Verkrijgbaar vanaf bulkspoel