Mega Ondex Spinners

De bekende spinners van Ondex maar dan in XXL formaat. Een bladnummer 8 is erbij gekomen en dat maakt het Ondex assortiment van polder only ook een groot water killer. In een enkel blad 8 en een tandem 6/8 met en zonder Bucktail. 

Prijzen tussen de €7.60 en €10.95

Rozemeijer Dr. Flash #7

 

Spinners zijn en blijven favoriet bij de (grotere) roofvissen. In de polder en stadswateren worden deze regelmatig ingezet maar op het grotere water blijven ze een beetje achter. Zonde, want juist daar kan een goede grotere spinner het verschil maken, en dat is precies wat Dr. Flash doet! Deze dubbele spinner zorgt voor veel vibratie, enorm veel flash en waterverplaatsing. Snoeken weten niet wat ze meemaken en zullen zich vol overgave storten op deze fantastische spinner!

Verkrijgbaar in drie kleuren; Fire tiger, Red head en Hot pike. € 19.99 per stuk.

 

Rozemeijer Dr. Blade

 

Spinners, wie is er niet mee begonnen in de polder of in zijn lokale visvijver? Spinners zijn nog steeds helemaal hot en vangen absurd veel roofvis, van baars tot snoekbaars en van snoek tot roofblei. Wij van Rozemeijer weten dat als geen ander en hebben nu deze serie spinners ontwikkeld; Dr Blade! Te verkrijgen in verschillende maten blad (#3 – #4 – #5) en in 3 schitterende kleuren: Speckled Fire Tiger (SFT) / Speckled Red Head (SRH) / Speckled Hot Pike (SHP).

Dr. Blade #3 € 2.99 per stuk.

Dr. Blade #4 € 3.49 per stuk.

Dr. Blade #5 € 3.99 per stuk.

Rozemeijer Dr. Blade Tandem #3 & #5

Spinners, je hebt ze met enkel blad maar soms zijn 2 bladen gewoon net even beter! In een troebele poldersloot of op een grote plas zorgt deze tandem voor veel vibratie zodat de snoek wordt getriggerd om te komen kijken. De Dr. Blade Tandem #3 & #5 heeft zich al ruimschoots bewezen, dit wordt een absolute topper! Te verkrijgen in 3 schitterende kleuren: Speckled Fire Tiger (SFT) / Speckled Red Head (SRH) / Speckled Hot Pike (SHP).

 

€ 5.49 per stuk.

 

Rozemeijer Dr. Skirt #7

Voor wie het net allemaal even een slagje groter mag zijn is Dr. Skirt #7 de uitkomst! Met zijn #7 blad zorgt hij voor fantastische trillingen en verzet een hoop water, deze spinner blijft niet onopgemerkt bij de roofvissen. Door zijn 27g perfect te vissen aan een spinhengel in de poldersloot of de lokale visvijver maar ook op het grote water staat Dr. Skirt zijn mannetje!

 

€ 6.99 per stuk.

Ondex spinners

De Ondex spinner is in 1953 ontwikkeld door Nelis Vogel en was één van de eerste onverzwaarde spinners van Europa. Sindsdien is Ondex ongeëvenaard in vangkracht. Het is ongetwijfeld de meest gevraagde spinner voor het vissen op ondiep, stilstaand water.

Verkrijgbaar in de standaard "rode pluim" uitvoering in de maten 1 t/m 6 en in een 3/5 tandem en in een bucktail uitvoering in de maten 3 t/m 6 en een 4/6 tandem.

LFT Deluxe Unweighted spinner

De onverzwaarde spinner voor de polder, traag te vissen en dan nog steeds ondiep lopend. Onverzwaarde spinners blijven altijd en overal vis vangen!! Verkrijgbaar in de maten 2 en 4 en in 4 super vangende kleuren. Goud decor, Zilver decor, Red/white en Orange/yellow

LFT De Luxe Unweighted Tandem

Twee keer zoveel actie als zijn enkel blads broertje, de deluxe tandem voor als het echt wat moeilijker gaat, nog trager te vissen voor die dagen dat de snoek extra getriggered moeten worden. In de maten 1/ 2 en 3/ 4 in dezelfde geweldig vangende kleuren als de gewone Deluxe.