bekijk ook ons ruime assortiment maden en wormen

Preston Venta-lite Hoodie Side Tray Small

De Venta-lite Hoodie aastafel is specifiek ontwikkeld voor de sportvisser die de voorkeur geeft aan een compacte aastafel, terwijl de afdekking het aas in een perfecte conditie houdt. De tafel is een perfect model voor die situaties waarbij je slechts een kleine hoeveelheid aas en accessoires nodig hebt. Ideaal voor gebruik in de winter wanneer het weer uitermate slecht is of tijdens de zomermaanden wanneer het cruciaal is om je aas af te schermen van de zon. Wordt compleet geleverd met een super sterk Offbox verbindingsstuk.

€79.99 per stuk

Preston Competition Reel Case

Geschikt voor alle werpmolens voor het witvissen met maximaal twee reservespoelen. De Reel Case is gevoerd voor extra bescherming en wordt geleverd inclusief een interne verdeler om de reservespoelen gescheiden te houden en elk item veilig en secuur op te bergen.

  • Stevig, duurzaam mareriaal
  • Beschermende voering aan de binnenkant
  • Interne verdelers voor de reservespoelen
  • Duurzame ritsen met logo
  • €14.99 per stuk

Preston Competition Bait Bowls

De set bestaat uit twee aasbakken die samengevouwen kunnen worden om ze gemakkelijk op te kunnen bergen, door de stijve rand behouden ze hun vorm bij het gebruik ervan. Geschikt voor velerlei soorten aas maar ideaal te gebruiken voor het mengen van lokvoer en pellets.

  • Gemakkelijk samen te vouwen en op te bergen
  • Stevig, duurzaam materiaal
  • €19.99 per set

Korum Quickstop Hair Rigs.

 

De vernieuwde Quickstop hairrigs, de perfecte onderlijn voor de methodfeeder. Verkrijgbaar in verschillende haak grote en lijn dikte. Op een 4 en 15 inch, met en zonder weerhaak.

 

Per pakje van 8 onderlijntjes € 3.50 

Sensas Afdekbaar Aasplateau.

Dit superhandige aasplateau van Sensas zorgt ervoor dat uw aas ten alle tijden beschermd zijn tegen de weersomstandigheden.

Nooit meer kapotte wormen of een doos vol casters waar je made moest hebben door de zon.

Nooit meer een aasplateau vol met made omdat ze nat geregend zijn.

Heeft u een keer wel de ruimte nodig om gemakkelijk bij uw aas te komen en staat het weer het toe, is het "zonnescherm zo neergeklapt.

Past op 25mm poten, zeer licht in gewicht en pas in elke leefnettas en de prijs? Slechts €39.95

 

Albatros Viskoffer Rood

De Albatros Viskoffer met 2 laden is ideaal om je materiaal schoon, droog en georganiseerd naar de waterkant te vervoeren. De viskoffer is voorzien van een spatwaterdicht afsluitend deksel, automatisch openend ladesysteem en ingebouwde ladesteunen. Het handvat van deze viskoffer ligt zeer prettig in de hand. Geen metalen delen dus geheel roestvrij.

€19.95 per stuk

Albatros Viskoffer Groen

De Albatros Viskoffer met 3 laden is ideaal om je materiaal schoon, droog en georganiseerd naar de waterkant te vervoeren. De viskoffer is voorzien van een spatwaterdicht afsluitend deksel, automatisch openend ladesysteem en ingebouwde ladesteunen. Het handvat van deze viskoffer ligt zeer prettig in de hand. Geen metalen delen dus geheel roestvrij.

€22.95