Korum Quickstop Hair Rigs.

 

De vernieuwde Quickstop hairrigs, de perfecte onderlijn voor de methodfeeder. Verkrijgbaar in verschillende haak grote en lijn dikte. Op een 4 en 15 inch, met en zonder weerhaak.

 

Per pakje van 8 onderlijntjes € 3.50 

Sensas Afdekbaar Aasplateau.

Dit superhandige aasplateau van Sensas zorgt ervoor dat uw aas ten alle tijden beschermd zijn tegen de weersomstandigheden.

Nooit meer kapotte wormen of een doos vol casters waar je made moest hebben door de zon.

Nooit meer een aasplateau vol met made omdat ze nat geregend zijn.

Heeft u een keer wel de ruimte nodig om gemakkelijk bij uw aas te komen en staat het weer het toe, is het "zonnescherm zo neergeklapt.

Past op 25mm poten, zeer licht in gewicht en pas in elke leefnettas en de prijs? Slechts €39.95

 

Gamakatsu Super G-line UV.

De Super G-line UV is gefabriceerd uit een hybride menging tussen co-polymeer en enkele speciale grondstoffen om de schuurbestendigheid en flexibiliteit te verhogen. Deze ultrasterke lijn heet een zacht oppervlakte waardoor het kinken en geheugen van de lijn geminimaliseerd wordt. De lijn is perfect rond en heeft een consistente diameter, uniek is zijn uitstekende trekkracht/ diameter verhouding. Super G-line is ook voorzien van een UV bescherming om ervoor te zorgen dat de schadelijke UV straling wordt geweerd om langer te kunnen vertrouwen op deze toplijn.

Bij ons verkrijgbaar op 150 meter klosjes van 0.10 tot 0.30 mm

€ 8.95 per klosje.

 

 

Gamakatsu Super G-line UV Neo.

Gamakatsu's Super G-line Neo is een gevoelige lijn met een ingebouwde extreme shock-absorber. Het combineert de gevoeligheid van Fluorocarbon met de flexibiliteit van gewone nylon lijnen. Dit verschil voel je! Juist de opbouwende kracht aan de ene kanten de explosieve kracht aanbeten gemakkelijk geabsorbeerd. Super G-line Neo komt volledig tot zijn recht als de lijn echt op spanning staat. Een Fantastische lijn om mee te werpen, voor een perfecte beetregistratie en voor het zetten van de haak. Deze mono-lijn is gefabriceerd uit een hybride mening tussen copolymeer en een aantal unieke grondstoffen. Hierdoor worden het oppervlak, maar zeker ook de trekkracht, schuurbestendigheid en shock-absorptie positief beinvloed. Deze uiterst sterke lijn is vrijwel zonder geheugen waardoor de lijn praktisch niet kinkt. Zoals alle Gamakatsu lijnen is ook deze perfect rond waardoor tijdens de verstrekking van de lijn een consistente diameter bereikt wordt. Super G-line Neo is vanzelfsprekend voorzien van €een UV bescherming om schadelijke UV straling te weren.; deze verhoogt de levensduur van deze toplijn!

 

Bij ons verkrijgbaar van 0.08 t/m 0.18 mm op 150 meter klosjes

€ 8.50 per klosje.

 

INLINE METHOD FEEDER

 

De Inline Method Feeders bezitten de perfecte pasvorm voor gebruik in combinatie met de 2-piece Compress Method Mould. Wordt geleverd inclusief Easy Change Tube en Inside Tube Connector.

 

€ 2.75 per stuk

INLINE PELLET FEEDER

 

De Inline Pellet Feeders zijn vooral ideaal op wat dieper water, of als de voerplaats zeer compact gehouden moet worden. In het ontwerp zijn speciale openingen aangebracht, waardoor water makkelijker binnendringt en de pellets naar buiten komen. Natuurlijk zijn de Inline Pellet feeders uitgerust met een Easy Change Tube.

€ 2.75 per stuk

INLINE EASY FILL FEEDER

 

Snelheid kan soms een grote rol spelen in het uiteindelijke resultaat van een wedstrijd. De Easy Fill Feeder kan zonder gebruik van een mould eenvoudig en snel met een enkele duimdruk gevuld worden met voer, pellets en haakaas. De Easy Change Tube maakt snel en eenvoudig wisselen mogelijk.

€ 2.75 per stuk

Mitchell MX3 Nylon.

 

Budget Nylon Lijn in 150 en 300 meter klosjes en drie praktische kleuren. Klasse lijn voor weinig geld.

 

150 meter klos € 4.99

300 meter klos € 8.99