Spro Freestyle Flick Net

 

Streetfishing is hot tegenwoordig, met zo min mogelijk gemakkelijk toegankelijke bepakking die betonnen jungle binnen gaan en snel licht en doeltreffend de stadse rovers achter de schubben zitten. Een gemakkelijk net is altijd een uitdaging daarin, het moet groot genoeg zijn om de grote dames in te landen, maar compact en gemakkelijk in gebruik te zijn om eventjes mee te nemen achter op de rugzak. Spro heeft met dit freestyle net de oplossing, een vaste ring met een klap systeem dat met een handbeweging gebruikt kan worden. Met een handige clip om aan tas of broekriem te bevestigen.

Flick Net 50x40x30 , steel 50 tot 90 cm tijdelijk niet leverbaar

Flick Net 70x50x50 , steel 80 tot 135 cm 

ozemeijer Inner City Telescopic Landing Netr

Een perfect net voor de Streetvissers onder ons. Een telescopische steel voorzien van schouderband en een transportlengte van slechts 70cm. Een rubber gecoat net die een volledig in elke hoek verstelbaar kantelblok bezit. Dit is perfect voor het landen van vis vanaf hoge kades en/of de laagste kant. Dit net is vanaf alle oevers en boten inzetbaar. Het net is voorzien van een snel sluitende EVA dop waarbij met een ruk de steel direct kan worden uitgeschoven.

Het net is voorzien van een hoes voor reukvrij transport.

Dit product wordt compleet geleverd met steel, schouderband, net en hoes!   tijdelijk niet leverbaar)

 

 

 
 

 

Greys GX Telescopic Folding Net Medium.

Het roofvisnet voor de struinende visser.  Een stevig pannet met een opklapbeugel dat met één beweging omgeklapt kan worden. Samen met de handige draagbeugel op de steel en de telescopische steel, die van 80 cm tot 125 cm kan worden uitgeschoven, zit het tijdens het lopen nooit in de weg. Van zelf sprekend rubber gecoated zodat haken geen vat op het net kunnen krijgen.

 (tijdelijk uitverkocht)

Rozemeijer SF Landing Net

Een opklapbaar en sterk roofvisnet. Perfect voor de struinende vissers onder ons. Of je nu in de polder loopt of aan het streetfishen bent in het centrum van de stad; met dit mooie, compacte en voor roofvis ontwikkelde schepnet voorzien van rubber netwerk kan je overal je gevangen vis veilig scheppen!

Het net is voorzien van een visvriendelijke rubber coating. Dit product heeft een stevig blok met opklapsysteem en ophanghaak. Ideaal voor het vissen vanaf de kant! En topproduct voor de echte kantvisser!

Daarnaast wordt er een mooie transporthoes meegeleverd voor reukvrij en droog transport.