Spro C-tec Boilies 1kg 20mm

Deze geselecteerde CTEC boilies zijn gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten in uitgeblaseerde verhoudingen. In samenwerking met de bewezen flavours gebruikt in deze boilies bieden ze elke karpervisser de maximale kans tot het vangen van hun droomvis. Zeer geschikt voor alle soorten water, van grote meren tot commercials, van stromend tot stilstaand en voor de instant visser of de voorvoerder. Deze verkrijgbaar in 1kg zakken met 20 mm boilies in de flavours; Tutti Frutti (duo color), Strawberry, Banana, White chocolate, Scopex, Garlic robin red, Spicy Squid en Bubble gum ( duo color). Prijs per zak € 6.50

Martin S.B. Pakket Deal!!!!

Ideaal voor de beginners, maar ook voor de experts die voor de vakantie een compleet aas pakket zoeken. Martin S.B> heeft voor deze zomer een mooie deal. 1kg boilies, een potje pop ups en een fles Super Smog. En dat voor slechts € 20,-- in de Classic Range. Voor € 2.50 extra heb je zelfs de Xtra range!!! Kom snel, kom alle want OP=OP!!!!!

Starbait Grab  & Go Global Boilies

G&G globale boilies zijn boilies die absoluut overal met succes kunnen worden gebruikt. Ze zijn vol van hoogwaardige ingrediënten en zijn gematched met populaire stimulants en attractors om kapers aan het azen te krijgen.

Vanwege de hoge verteerbaarheid van de G&G Global boilies, en de gekozen ingrediënten, is het een zeer smakelijk voedselbron voor karpers, die op zijn beurt zal leiden tot langere aasperiodes waardoor de karper gemakkelijker te vangen is. G&G Global boilies lenen zich voor zowel grote voercampanges als instant visserij in elk klimaat, warm of koud.

Verkrijgbaar in de smaken Banana Cream, Mega Fish, Scopex, Strawberry Jam, Sweetcorn, Spice, Tutti, Squid & Octopus en Tigernut.

 

1 KG € 4.95 per zak

2,5 KG € 9.95 per zak

10 KG € 32.95 per zak

 

Sonubaits Ian Russell Pop-ups.

 

Gebaseerd op een aantal zeer populaire smaken gebruikt door honderden karpervissers toen Ian Russell zijn eigen aas bedrijf had.

Deze twee-Tone pop-ups hebben ongelooflijke karper vangende smaken zoals Indian Spice, samen met nieuwere combinaties zoals Tuna and Sweetcorn!

Elke pot wordt geleverd met twee maten pop-ups 15mm en 12mm, en een handige kleine Booster vloeistof, als je het aasje echt iets extra's wil geven.

Verkrijgbaar in acht verschillende smaken!

Martin SB Mix-it & Boost-it.

Producten die nog niet opgenomen waren in het assortiment van Martin SB, maar die eigenlijk niet mogen ontbreken, zijn een stickmix en een method mix. Met de nieuwe Mix iT, lanceert Martin SB een serie mixen die zowel voor de method feeder als voor het maken van PVA-sticks ingezet kunnen worden! Mix iT is dus een multifunctioneel product dat zich onderscheid doordat het bestaat uit fijne en grove deeltjes die variëren van zinkend, zwevend tot stijgend. Door gebruik te maken van het eveneens nieuwe product, Boost iT, wordt er een nog intenser eetlustopwekkend signaal verspreid door meerdere waterlagen.

Mix iT gebruiken als methodmix?

Maak een hoeveelheid Mix iT aan met water, Boost iT of eventueel een combinatie daarvan. De mix is gereed wanneer een samengeknepen hoeveelheid goed stevig aanvoelt, maar nog wel makkelijk uiteenvalt. Geef Mix iT een aantal minuten de tijd om de toegevoegde vloeistoffen goed te absorberen. Door de mix te zeven wordt klontering voorkomen. Zodra de mix gereed is kunnen er andere producten worden toegevoegd, denk hierbij aan: mini-pellets, mais, maden, casters, hennep etc. Kneed de juiste hoeveelheid in de mal van de method feeder en druk de method feeder stevig in de mix.

Mix iT gebruiken als stickmix?

Maak een hoeveelheid Mix iT aan met Boost iT of een andere PVA-vriendelijke liquid. Geef Mix iT een aantal minuten de tijd om de vloeistof goed te absorberen. De stickmix is gereed wanneer de mix verzadigd is, maar nog wel goed rul. Voeg eventueel nog andere producten aan de stickmix toe. Vul een PVA-funnelweb met de gewenste hoeveelheid stickmix. Bevestig de PVA-stick aan de aasaanbieding en druppel eventueel nog wat extra Boost iT over de stick voor het inwerpen.

Mix iT is per kilo verkrijgbaar in de Classic Range smaken: Roasted Nut, Tiger Peanut, Tutti Frutti en Monster Crab.

Martin SB Classic range Fluo pop-ups 15mm.

De fluo pop-up om je te gebruiken bij een groot deel van de classic range boilies van Martin SB. Mooie drijvende bollen om te gebruiken als hookbait, chod-aas of om een mooie snowman te maken. In 6 vangende smaken en kleuren.

Verkrijgbaar in Strawberry (rood), Scopex (geel), Tutti Fruity (oranje), Tiger Peanut (wit), Monster Crab (roze) en Roasted Nuts (oranje).

In handige hersluitbare potjes, prijs per potje €6.95