Voor vragen en bestellingen neem gerust contact met ons op, niet alles staat namelijk in de webshop 

via mail info@desnuffelhoek.nl of via whats app op 06-42991008

 

 

 Spro Xrossover tijdelijk niet leverbaar

 

De Spro Xrossover spinhengel serie bestaat uit een complete reeks carbon kunstaashengels die voldoen aan de wensen van de moderne roofvisser. De hengels zijn licht in gewicht, dun van blank en daarnaast bezitten ze een snelle progressieve actie om optimale gevoeligheid om te zetten in een perfecte beetregistratie. De fraaie donkere carbon blanks gecombineerd met de kurken handgrepen geven de hengelserie een klassieke en toch tijdloze uitstraling.

Xrossover M 2.10 meter 10 tot 30 gram € 31,99

Xrossover MH 2.40 meter 15 tot 45 gram € 34,99

Xrosover H 2.40 meter 20 tot 60 gram € 36,99

Xrossover XH 2.40 meter 30 tot 80 gram € 39,99

Xrossover XH 2.70 meter 30 tot 80 gram € 43,99v

Spro CRX Lure & Cast H BC

 

De snelle en parabolische actie van deze hengels maken ze uitermate geschikt om heel de de dag comfortabel met ( grote) softbaits, spinnerbaits of swimbaits te werpen. Zelfs lichte tot midden zware jerkbaits zijn geen probleem. Ook voor de trollende visser of de werpende visser die van stek tot stek wil trollen is er genoeg kracht en ruggengraat aanwezig. kortom een sterke allrounder voor de visser die graag wat meer kracht in zijn handen wil en met een baitcaster reel wil vissen. Een hengel die garant staat voor maximaal drillplezier.

 

2.10 meter 40 tot 110 gram € 61,99

2.40 meter 40 tot 110 gram € 68,99

 

Korum Snapper Cult Deadbait.

 

De grote kracht reserve van deze hengel maakt het een werpkanon om grote aasvissen krachtig en ver weg te zetten, toch is de actie zo dat de haak niet snel losgetrokken kan worden onder de kant. Dit is niet een "karperhengel" waar deadbait op is gezet, maar een apart ontwikkelde hengel speciaal voor het vissen met dode aasvissen. Een klassiek ogende hengel met een mooie kurken handgrepen met alle moderne features. Geleverd met keiharde geleideogen zodat er met elke moderne ( gevlochten) lijn gevist kan worden.

 

12" 3.25 lbs Deadbait € 79.99

10" 3.25 Boat Deadbait € 72.99

Korum Snapper Cult Lure.

 

Beschikt over grote kracht reserves voor het werpen van grote stukken kunstaas en het zetten van grotere haken op grote afstand. Perfect voor het vissen van grote swimbaits, zware shads en jerkbaits. De handgreep is zo ontworpen voor de meeste comfort tijdens het vissen maar ook gevoelig genoeg om de trillingen en actie van het kunstaas tot  in de vingertoppen door te geven. Voorzien van keiharde geleideogen , die geschikt zijn voor alle moderne gevlochten lijnen.

 

7" 100 gram € 64.99

8" 120 gram € 69.99

Abu Garcia Rod Venturi Spinning

 

De Venturi hengelserie brengt een gebalanceerde mix van stijl en prestaties in een lichtgewicht design. De constructie start met een 30 Tons grafiet blank en is afgewerkt met roestvrijstalen geleideogen. Een kurken handvat zorgt voor meer comfort en duurzaamheid. De Venturi serie biedt uitstekende kwaliteit tegen een mooie prijs.

• Blank van 30 Ton grafiet voor een lichtgewicht en uitgebalanceerd design
• Duurzaam kurken handvat
• DPS reelhouder
• Roestvrijstalen geleideogen

 

Abu Garcia Venerate Spin

 

De nieuwe Venerate serie hengels van Abu Garcia heeft een perfece samenstelling van prestaties en design. De 24 tons carbon blank heeft een uitstekende actie voor het roofvissen en is voorzien van een HD EVA handgreep voor een goede grip. Door de triggergrip (pistoolgreep bij de cast versies) is de hengel goed recht en stevig vast te houden. Verder is de hengel voorzien van sterke LTS geleideogen voor het gebruik van gevlochten lijn en een Texas Rigged "hook keeper" waar je de lijn op vast kunt zetten voor een veilig transport.

Zowel in zoetwater als zoutwater te gebruiken. Deze hengel is ontworpen voor het vissen met een molen. Als je met een reel wilt vissen kun je kijken naar de Venerate Cast.

 

Rozemeijer Qualifier V2 Jerkmaster 195 30-80g

 
 

De Qualifier V2 Jointed Jerkmaster is een mooie, korte, stevige en sterke hengel voor het vissen met een molen. Deze hengel is goed te gebruiken voor het vissen met jerkbaits maar zeker ook voor het vissen met zwaarder verticaal kunstaas. Mooi om bijvoorbeeld met de fireball zwaardere aasvissen te jiggen. Deze powerhouse is dus voor meerdere doeleinden geschikt.

 

 

 

Rozemeijer Qualifier V2 Jointed Power Jerk

 
 

Iedereen kent de naam Power Jerk. Een hengel gekend om zijn uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Deze blanks zijn ongewijzigd qua actie en grondstoffen. De handvatten zijn gemoderniseerd maar bevatten dezelfde lengtes en posities voor wat betreft de reelhouders en ogen. Deze ongekend populaire hengel is weer verkrijgbaar!

Mitchell Traxx R

Deze spinhengels van het bekende merk Mitchell bieden topkwaliteit voor een voordelige prijs! Deze hengels uit de Traxx R-reeks zijn opgebouwd uit T30 Carbon. Dankzij het gebruik van dit materiaal zijn deze blanks super gevoelig en kan je dus elke aanbeet registreren maar ze hebben ook een stevige ruggengraat om goed de haak te kunnen zetten. De Anti-Tangle geleideogen zorgen ervoor dat na elke worp je lijn terug mooi op je spoel loopt. De stevige reelhouder heeft een carbon afwerking waardoor deze hengels topkwaliteit uitstralen.

Predox Akoya Spin

 

De nieuwe Akoya Spin serie van Predox is het paradepaardje van het merk en heeft een Japans ontwerp. De hengel heeft een blank die gemaakt is van 40 tons carbon waardoor deze zeer gevoelig en licht is. Het EVA schuim handvat zorgt er voor dat je een goede grip hebt tijdens de dril zelfs wanneer je handen nat zijn. Het slanke, moderne ontwerp geeft de hengel een strak uiterlijk. Mooie spinhengel voor het vissen op snoek en zeebaars.

 

Berkley Cherrywood HD Spin

 

De Cherrywood HD Spin hengels van Berkley zijn uiterest voordelig geprijsde hengels die toch een goede kwaliteit bieden. De carbon composieten hengels zijn voorzien van LTS geleideogen zodat vissen met gevlochten lijn geen enkel probleem is.

• LTS Ogen
• DPS reelhouder
• Zacht kurken handvat
• Carbon Composieten Blank

 

DAM Cultus

 

De cultus spin en baitcast serie biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met behulp van 30T Carbon, we hebben deze hengels ongelooflijk lichtgewicht gemaakt met een snelle, responsieve tip. Of het nu om snoek, baars, snoekbaars of zelfs forel gaat, de cultus serie heeft er een hengel voor. Het Cultus assortiment is voorzien van een zeer herkenbare, stijlvolle witte afwerking met goud detail