Nieuw ! Frenkies tuigen kijk snel in de webshop

Home » karpervissen » rod pods

Strategy Strat 1 Rodpod

De Strategy Strat 1 rod pod is lichtgewicht en werkt met een centraal scharnier om de 4 poten uit te vouwen en in positie te brengen. Stevig, stabiel en zeer betrouwbaar. Compleet voorzien van buzzer bars (max. 3 hengels). Wordt geleverd in een stevige draagtas.

Prijs per stuk €59,99 uitverkocht

Strategy Strat 2 Rodpod

Deze geweldige Strategy Strat 2 rodpod is gemaakt van uiterst duurzaam aluminium waardoor hij licht en gemakkelijk te transporteren is. De Strat-2 rodpod heeft een enkele centrale, verstelbare brug. Deze klassieke vier poot rodpod wordt geleverd in een sterke draagtas.

Prijs per stuk €69,99 tijdelijk uitverkocht

Strategy Strat 3 Rodpod

Een uiterst stabiele rod pod met verstelbare centrale twin-brug. De Strat-3 pod is voorzien van 4 in hoogte verstelbare poten die zelfs aangepast kunnen worden naar de meest extreme situaties. Uiterst hoog vissen is met de Strat-3 geen probleem. De banksticks zijn simpel en snel te fixeren.

  • Compleet voorzien van buzzer bars (max. 3 hengels).
  • Wordt geleverd met luxe draagtas.

Prijs per stuk €79,99vv

Strategy Strat 4 Rodpod

Stevige en robuuste driepoot constructie waardoor de hengels zeer schuin omhoog of juist omlaag gevist kunnen worden. Ideaal over bijvoorbeeld rietkragen of om je lijn uit het water te houden op grote afstand. Voor maximaal 4 hengels en geleverd in een stevige draagtas.

Prijs per stuk €119,99vv

Lion Sports Treasure Rodpod Easy

 

De Lion Sports Treasure Rodpod Easy is een handige steun voor je hengels. Hij is gemaakt van lichtgewicht aluminium en heeft middels klipjes een mogelijkheid om de banksticks te verlagen te verhogen. Ofwel u kunt zowel de voor als achterkant in hoogte verstellen.

  • Lichtgewicht aluminium frame
  • Verstelbare steunen om de hoogte voor/achter in te stellen
  • Wordt geleverd in een 600 D nylon foedraal
  • € 39,99nv