Strategy Strat 1 Rodpod

De Strategy Strat 1 rod pod is lichtgewicht en werkt met een centraal scharnier om de 4 poten uit te vouwen en in positie te brengen. Stevig, stabiel en zeer betrouwbaar. Compleet voorzien van buzzer bars (max. 3 hengels). Wordt geleverd in een stevige draagtas.

Prijs per stuk €59,99

Strategy Strat 2 Rodpod

Deze geweldige Strategy Strat 2 rodpod is gemaakt van uiterst duurzaam aluminium waardoor hij licht en gemakkelijk te transporteren is. De Strat-2 rodpod heeft een enkele centrale, verstelbare brug. Deze klassieke vier poot rodpod wordt geleverd in een sterke draagtas.

Prijs per stuk €69,99

Strategy Strat 3 Rodpod

Een uiterst stabiele rod pod met verstelbare centrale twin-brug. De Strat-3 pod is voorzien van 4 in hoogte verstelbare poten die zelfs aangepast kunnen worden naar de meest extreme situaties. Uiterst hoog vissen is met de Strat-3 geen probleem. De banksticks zijn simpel en snel te fixeren.

  • Compleet voorzien van buzzer bars (max. 3 hengels).
  • Wordt geleverd met luxe draagtas.

Prijs per stuk €79,99

Strategy Strat 4 Rodpod

Stevige en robuuste driepoot constructie waardoor de hengels zeer schuin omhoog of juist omlaag gevist kunnen worden. Ideaal over bijvoorbeeld rietkragen of om je lijn uit het water te houden op grote afstand. Voor maximaal 4 hengels en geleverd in een stevige draagtas.

Prijs per stuk €119,99

JRC Contact Rodpod

De Contact Rodpod van JRC is een zeer stabiele rodpod voor het recreatief vissen. De pod is in elke gebruikelijke situatie in te zetten.. Gemaakt van lichtgewicht aluminium en afgewerkt met en niet-glanzende zwarte coating. De rodpod staat in een mum van tijd en heeft compacte transportafmetingen. Daarnaast wordt er een gevoerde transporttas met plaats voor beetmelders meegeleverd.

 

€ 79.95 per stuk

Ron Thompson Rod pod Deluxe

 

• 3 hengel model

• Hoogwaardige aluminium pod

• Driehoek hoofdframe

• Inclusief draagtas

• Buzzer Bar 51cm breedte