Voor vragen en bestellingen neem gerust contact met ons op, niet alles staat namelijk in de webshop 

via mail info@desnuffelhoek.nl of via whats app op 06-42991008

 

 

Go Fish Rod Pod Fixed Black

 

Met deze rodpod kan er met 3 hengels naast elkaar gevist worden. De steunen zijn in hoogte te verplaatsen waardoor je over een eventuele rietkraag of obstakel kan vissen. De rodpod is in lengte te veranderen waardoor deze makkelijk aan elke waterkant te plaatsen is. 

49.99

 

Strategy Strat 2 Rodpod

 

Deze geweldige Strategy Strat 2 rodpod is gemaakt van uiterst duurzaam aluminium waardoor hij licht en gemakkelijk te transporteren is. De Strat-2 rodpod heeft een enkele centrale, verstelbare brug. Deze klassieke vier poot rodpod wordt geleverd in een sterke draagtas.

69.99 

JRC Contact SQR Pod

 

De Contact SQR Pod van JRC is een zeer lichte, robuuste en eenvoudig te vervoeren rodpod die zeer compact blijft voor een nette en lage opstelling. Deze rodpod is zowel verstelbaar in de hoogte als in de lengte. De poten van de SQR Pod zijn gemakkelijk in de grond te steken waardoor de rodpod geen kant op zal gaan tijdens een aanbeet. 

79.99

JRC Contact Pod

 

Stel je hengels op precies hoe en waar jij het zelf wil met deze Contact Pod van JRC. Het intelligente design zorgt ervoor dat je de poten en de hellingshoek makkelijk kan instellen. Het lichte maar stevige aluminium materiaal heeft een zwarte coating en daardoor ziet deze rodpod er strak en modern uit.

79.99